Salutare.am rugamintea, daca ma puteti ajuta cu un civic eg rosu, semnale galbene, portagaj si capota clean negre mat, suspensia lasata jos, iar la jante este alegerea dumneavoastra. Va multumesc.
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
Quote:
Originally Posted by alex.jdm
Salutare.am rugamintea, daca ma puteti ajuta cu un civic eg rosu, semnale galbene, portagaj si capota clean negre mat, suspensia lasata jos, iar la jante este alegerea dumneavoastra. Va multumesc.
sper sa fie ok...imi zici daca mai vrei ceva in plus sau in minus
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
Quote:
Originally Posted by jhonycvz
..salutare..la mine nu se baga nimeni?e prea complicat?parca lucrurile complicate fac viata mai frumoasa..merci oricum (anticipat)..numai bine..
stai sa inteleg ca nu ai dat suficiente date:
in primu rand numere de inmatriculare nu se pot pune pt ca sunt mult prea mici
poza cu bmwul nu se vede...spunemi ce model este , ce culoare , jante etc
la asta combi ce vrei sa ii fac?
la astra g numa culoarea o vrei???
eventual pune niste poze cu masinile reale si eu te ajut cu cea mai mare placere
..salutare..la mine nu se baga nimeni?e prea complicat?parca lucrurile complicate fac viata mai frumoasa..merci oricum (anticipat)..numai bine..
scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, dupa cum stii e34 e terminat, lucrez la astra pentru a face kitu, bazele sunt foarte proaste, se mai refac cate ceva, si mai am si eu treaba, daca ai rabdare iti promit ca le termin...salutari
stai sa inteleg ca nu ai dat suficiente date:
in primu rand numere de inmatriculare nu se pot pune pt ca sunt mult prea mici
poza cu bmwul nu se vede...spunemi ce model este , ce culoare , jante etc
la asta combi ce vrei sa ii fac?
la astra g numa culoarea o vrei???
eventual pune niste poze cu masinile reale si eu te ajut cu cea mai mare placere