plasty:intri in User CP, dai la ramura edit signature undeva in stanga,dupaia scrie upload signature si dai la alege , o selectezi dai upload, dupaia o bifezi mai sus unde iti apare si ii dai save signature. cu placere
Sper sa-ti placa . Daca vrei ceva in + sau - nu ezita sa imi spui .. se rezolva
SUper super bine multumesc ft mult ar fii ceva, sa scoti bandourile laterale, de pe usi alea negre ca a mea nu are si sa faci daca poti la poza din fata prelungirea la capota cum e in poza prima pusa de mn das.jpg. multumesc
SUper super bine multumesc ft mult ar fii ceva, sa scoti bandourile laterale, de pe usi alea negre ca a mea nu are si sa faci daca poti la poza din fata prelungirea la capota cum e in poza prima pusa de mn das.jpg. multumesc
Pai nu stiam cum arata.. GSI original sau modificata de tine .. ca ai pus 2 poze cu masina in etape diferite.. se rezolva acum..
Dony ddc : nu am inteles ce vrei .. m-u ala in manga? Se rezolva.. chiar daca nu e masina ta
Culoarea este perfecta si arata super!!Un singur lucru, daca nu sunt prea insistent: eu am un tips dublu pe partea stanga, nu am evacuare dubla!Daca se poate asa ar fi perfect, daca nu se poate nu e panica!!Multumesc mult oricum!!!
P.S.: Si jantele inchise la culoare!!