24-07-12, 10:57
|
|
Stage 4
|
Re: Challenges (manga)
Quote:
Originally Posted by mnc.risty
Prietene eu am pus la chellenge, nu battle, din cate stiu eu sunt chestii diferite..nu stiu ce ati facut voi mai nou care cum e..mai demult era odine pe aici.
|
Citeste regulamentu' :P
|
|
|
24-07-12, 12:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eddy_e39
Citeste regulamentu' :P
|
Eu aș zice să-l citești tu și să termini cu post-urile astea aiurea că nu suntem la piață.
|
|
|
24-07-12, 15:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Si de la mine una
|
Scuza-ma, dar te-a bagat cineva in battle-ul meu cu Reme? Te-a invitat cineva?
Ti-am dat eu voie sa-mi folosesti farurile? Si sa le mai si modifici?
|
|
|
24-07-12, 22:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mht'u
Ti-am dat eu voie sa-mi folosesti farurile? Si sa le mai si modifici?
|
Mă întreb de unde i-a venit ideea cu van-ul.
PS:Vezi că ai uitat să intorci bara față în SV.
|
|
|
25-07-12, 11:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andy design x
Mă întreb de unde i-a venit ideea cu van-ul.
PS:Vezi că ai uitat să intorci bara față în SV.
|
El a uitat, nu eu . Ideea cu van-ul, am lasat-o asa.. N-o mai pun la socoteala. Ma enerveaza ca am stat 2 ore la farurile alea. Si el nici macar nu ma intreaba daca il las sa le folosesca.
Concluzia: Eddy_e39, nu ne mai fa noua observatii, ci mai intai dovedeste-ne ca esti cel mai bun. Sper ca ai vazut ce mult a evoluat Reme. Tu nici macar la jumatate din ce face el nu esti
|
|
|
25-07-12, 11:46
|
|
Stage 4
|
Quote:
|
Pentru asta imi cer scuze , nu am fost atent si nu mi-am dat seama ca e un battle in 2 . Scuze inca o data
Quote:
El a uitat, nu eu . Ideea cu van-ul, am lasat-o asa..
|
Pe asta nu o inteleg
Quote:
N-o mai pun la socoteala. Ma enerveaza ca am stat 2 ore la farurile alea. Si el nici macar nu ma intreaba daca il las sa le folosesca.
|
Nu sunt identice farurile ... ideea intr-adevar am luat-o de pe Golf-ul IV Caravan facut de tine , dar le-am facut eu nu am folosit COPY-PASTE !
Quote:
Concluzia: Eddy_e39, nu ne mai fa noua observatii, ci mai intai dovedeste-ne ca esti cel mai bun. Sper ca ai vazut ce mult a evoluat Reme. Tu nici macar la jumatate din ce face el nu esti
|
Am luat la cunostinta spuneti-mi direct in fata sa ma mut de pe 4Tuning sau sa ma las de manga cars si va voi asculta :*
|
|
|
25-07-12, 17:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Am luat la cunostinta spuneti-mi direct in fata sa ma mut de pe 4Tuning sau sa ma las de manga cars si va voi asculta :*
|
Nu am zis sa pleci de pe 4tuning. Eu chiar vreau sa ne extindem. Sa fim un grup mare, de cel putin 50 de oameni.. Insa esti prea cu nasul pe sus uneori. Te crezi prea perfect si asta face ca oamenii sa nu te agreeze. Incearca sa accepti criticile, si inainte de a-i critica pe altii, arata-ne ca esti mai bun ca ei.
|
|
|
25-07-12, 23:34
|
|
Stage 4
|
Quote:
Nu am zis sa pleci de pe 4tuning. Eu chiar vreau sa ne extindem. Sa fim un grup mare, de cel putin 50 de oameni.. Insa esti prea cu nasul pe sus uneori. Te crezi prea perfect si asta face ca oamenii sa nu te agreeze. Incearca sa accepti criticile, si inainte de a-i critica pe altii, arata-ne ca esti mai bun ca ei.
|
Cum zici :*:* ne vedem pe mess sa iti arat k nu sunt ku nasu' pe sus sh k nu ma cred perfect ... dak ti'am atras atentia k ai gresit , ti-am folosit ideea ( NU AM DAT COPY-PASTE SI AM MODIFICAT CUM ZICI TU .... ) gata sunt cu nasu' pe sus sh ma cred perfekt ?
|
|
|
26-07-12, 12:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Cum zici :*:* ne vedem pe mess sa iti arat k nu sunt ku nasu' pe sus sh k nu ma cred perfect ... dak ti'am atras atentia k ai gresit , ti-am folosit ideea ( NU AM DAT COPY-PASTE SI AM MODIFICAT CUM ZICI TU .... ) gata sunt cu nasu' pe sus sh ma cred perfekt ?
|
Nu am zis nimic de van. Ci de faruri. Acolo ai dat copy-paste si ai modificat. Hai sa terminam ca o dam in balarii.
|
|
|
26-07-12, 12:52
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [VW] [DAEWOO] [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Mht, ai macar tu putin obraz si opreste acesta cearta... nu isi are rostul mai ales cand persoana cu care te certi, este cum este... ( fara ofensa )
Sau mutati offtopic'ul pe yahoo!messenger si va puteti certa cat doriti
|
|
|
26-07-12, 14:58
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Gutuie
Mht, ai macar tu putin obraz si opreste acesta cearta... nu isi are rostul mai ales cand persoana cu care te certi, este cum este... ( fara ofensa )
Sau mutati offtopic'ul pe yahoo!messenger si va puteti certa cat doriti
|
OK ! No comment ! No offence !
Imi voi lua o "vacanta" de pe 4Tuning si ma voi reintoarce pe 01.18.2012 , poate nu voi mai fi "cu nasul pe sus"
Bafta aLLz !
|
|
|
26-07-12, 17:12
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
OK ! No comment ! No offence !
Imi voi lua o "vacanta" de pe 4Tuning si ma voi reintoarce pe 01.18.2012 , poate nu voi mai fi "cu nasul pe sus"
Bafta aLLz !
|
E criminal omu
Acuma pe o nota mai serioasa chiar daca ma amuzam cand citeam posturile trebuia odata si odata sa terminati
|
|
|
26-07-12, 22:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DanyFCS
E criminal omu
Acuma pe o nota mai serioasa chiar daca ma amuzam cand citeam posturile trebuia odata si odata sa terminati
|
Cah . Piei din ochii Tradatorule
: Asa te fac
Acesta eset un pamflet si trebuie tratat ca a tare
Trecand peste amuzamentul oamenilor, Eddy E39, nu trebuei sa te superi pe mine, sau alte d-astea. Eu doar vroiam sa te fac sa critici mai putin, si sa muncesti mai mult. Asa era si Cox cu mine, si uite, am ajuns sa le fac destul de ok.
|
|
|
30-07-12, 16:13
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Pentru castigul de amical Mht a ales masina asta. Revansa e a mea :P
|
|
|
30-07-12, 16:15
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Reme
Pentru castigul de amical Mht a ales masina asta. Revansa e a mea :P
|
masina mea
|
|
|
|
|