Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Coltul Incepatorului > Junior Stage - Raspunsuri si lamuriri pentru copii

Junior Stage - Raspunsuri si lamuriri pentru copii Aici copii pot posta orice fel de intrebare legata de masini si membrii 4tuning vor incerca sa le raspunda.

Reply

Thread Tools
Old 04-07-10, 19:55   #1
MarianL

Stock

Default salut

salut! am si eu nevoie de cateva sfaturi ale unor mecanici. cam ce as putea sa fac cu viata mea? iubesc masinile si imi plac enorm, ma simt foarte foarte bine langa o masina. acum 3 ani am terminat generala cu media 8.62, trebuia sa imi aleg acum un liceu care sa-mi scrie viitorul dar...eu am ales sam, auto. am fost primul semestru iar dupa aceea nu m-am mai dus pt ca nu imi placea, prea multi baieti, batai, nicio fata...fara o fata e urat in clasa sa mai vorbesti cu ea...stiti cum e. al 2 lea an am incercat din nou dar nu am putut . anii astia care i-am pierdut nu i-am pierdut doar din cauza liceului, ci si din cauza calculatorului. asa ca acum aproape 3 luni am inceput sa merg la garajul particular al unei rude, eram eu si inca 2 baieti, la inceput eram constient ca nu prea o sa fac nimic, doar caram chei si faceam alte maruntisuri: matura, adu targa incoa, du targa, baga compresorul, curata tampoanele astea, curata cu nitro astea, cam atat. timp de 2 luni numai asa am tinut-o, ba mai mult..cand faceam ceva gresit oamenii radeau de mine cu proprietarii masinilor. acum 2 saptamani m-am hotarat sa nu ma mai duc asa ca am ajuns aici. acum, spuneti-mi si mie, ce ar trebui sa fac? mai am dreptul la o incercare din partea scolii, la garaj ma pot duce oricand, ce ziceti?
MarianL is offline   Reply With Quote
Old 05-07-10, 10:30   #2
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: salut

parca imi este cunoscut textu de mai sus

https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/195036-fac.html
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-10, 11:29   #3
MarianL

Stock

e de ras? credeam ca ma pot consulta cu cineva pe aici.
Old 05-07-10, 14:35   #4
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

pai intr-un fel este
e vb de aceeasi persoana ,sunt 99,9 % sigur

daca de scoala nu ai fost in stare sa te tii,noi ce sfaturi sa iti dam
ai fost la auto si te-ai pi#at pe ea,si dupa aia zici ca ai fost la un garaj unde si acolo ti-ai facut nevoile pe el

ai fost la auto......,alti vor sa intre acolo si tu ai ocupat un loc aiurea

sfatu meu e sa lasi masinile,rezolva cu scoala,ca in viata o sa iti trebuiasca mai mult de 8 clase
nici un liceu nu iti scrie viata,tu ti-o scrii
si din ce inteleg tu ai cam sterso

PSana la urma ce user pastrezi?
Old 05-07-10, 16:54   #5
MarianL

Stock

imi pare rau, nu sunt persoana din topicul acela. am alt user aici pe care il folosesc.

acum la ce ai zis, cum sa-ti spun, eu nu ma pis pe nimic ba din contra pun suflet in tot ceea ce fac si imi dau toata silinta sa merg pana la capat dar nu degeaba nu m-am mai dus la garaj, multumesc pentru parere/sfat. mai astept si pe altii, va rog.
Old 05-07-10, 17:07   #6
Lucian_GXZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Lucian_GXZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

Problema dumneavoastra nu este problema forumului! Sfatul meu este sa va ocupati singur de acesata problema sau eventual sa chemati o prietena sa va ajute. Puteti sa va filmati si sa postati filmul pe youtube. Pentru a scapa de emotie, faceti-i partenerei un sex oral si gatiti impreuna o masa gustoasa!
Email: tuningparts.romania@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/tuningparts.romania
Lucian_GXZ is offline   Reply With Quote
Old 05-07-10, 18:37   #7
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ma baiatule
si expresiile sunt la fel ca a lui elf

in fine

zici ca nu te pis# pe nimic.....
de scoala ce zici?(nu e nevoie sa imi raspunzi)
Old 06-07-10, 02:55   #8
MarianL

Stock

m-am lamurit, si eu care credeam ca puteti tine o conversatie fara misto-uri si alte prostii. salut
- Copyright 2025 4Tuning -