salut! am si eu nevoie de cateva sfaturi ale unor mecanici. cam ce as putea sa fac cu viata mea? iubesc masinile si imi plac enorm, ma simt foarte foarte bine langa o masina. acum 3 ani am terminat generala cu media 8.62, trebuia sa imi aleg acum un liceu care sa-mi scrie viitorul dar...eu am ales sam, auto. am fost primul semestru iar dupa aceea nu m-am mai dus pt ca nu imi placea, prea multi baieti, batai, nicio fata...fara o fata e urat in clasa
sa mai vorbesti cu ea...stiti cum e. al 2 lea an am incercat din nou dar nu am putut
. anii astia care i-am pierdut nu i-am pierdut doar din cauza liceului, ci si din cauza calculatorului. asa ca acum aproape 3 luni am inceput sa merg la garajul particular al unei rude, eram eu si inca 2 baieti, la inceput eram constient ca nu prea o sa fac nimic, doar caram chei si faceam alte maruntisuri: matura, adu targa incoa, du targa, baga compresorul, curata tampoanele astea, curata cu nitro astea, cam atat. timp de 2 luni numai asa am tinut-o, ba mai mult..cand faceam ceva gresit oamenii radeau de mine cu proprietarii masinilor. acum 2 saptamani m-am hotarat sa nu ma mai duc asa ca am ajuns aici. acum, spuneti-mi si mie, ce ar trebui sa fac? mai am dreptul la o incercare din partea scolii, la garaj ma pot duce oricand, ce ziceti?