Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply

Thread Tools
Old 03-11-05, 00:43   #1
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Parerea mea...:)

Parerea mea e ca desi fiecare isi conduce afacerea cum stie / cum vrea, totusi nu e fairplay ..
La Baneasa dupa un simplu calcul si nu vreau sa intram in detalii au iesit vreo 4300 de euro, din taxa pe care fiecare concurent a platit-o si din taxa spectatorului.
Dupa un calcul f simplu cred ca 2000 s-au bagat in organizare ... + jandarmi si etc etc....Intrebare: Oare chiar nu era loc de .. premii ?
Parerea mea e k trebuie totusi lumea sa se bata pentru ceva nu ? Si nu pentru un bidon de ulei sau mai stiu eu ce ..
Cred ca multi s-au saturat sa faca show degeaba, sa plece cu masinile zgariate ..... de la evenimente (cazul meu la Galati)
si tot asa ..
EU sincer cred ca se poate face ceva in legatura cu premiile pe care castigatorii fiecarei grupe le merita din plin datorita cheltuielilor, si terminati cu orgoliile astea nenorocite si cu toate certurile astea. Chiar nu se poate ?
Lumea asta trebuie sa fie UNITA , ce sa facem daca nu suntem uniti noi ? N-avem ce sa facem, trebuie sa gandim constructiv ! Nu \"cum sa-l distrugem pe X .... sau pe Y ...\"
Nu asa, nu facem nimic asa. Deci va rog frumos sa terminati cu prostiile , si sa lasati de la voi .. ca la urmatoarea cursa .. sa iasa show-u' show-ului, sa se vada ca lumea a iesit din case ca sa vada show-ul si ca au plecat placut surprinsi de ceea ce-au vazut! Dar si concurentii trebuie sa fie multumiti de ceea ce au castigat.
Haideti sa ne vedem fiecare de treaba lui! Si sa facem ce e de facut - evenimente perfecte din punct de vedere organizatoric (including premii pe masura!).
P.S. Nu vreau sa interpreteze unii carcotasi gresit ce am zis referitor la premii, deoarece ca multi dintre voi, pot sa imi iau singur ce imi doresc, insa in conceptia mea, un eveniment frumos implica si acest aspect!
Old 03-11-05, 02:03   #2
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

hai bine ma daca tu poti sa-ti iei tot ce vrei tu ia si mie un cbr600rr barosane mancatiash basca si ciorapii tai de nu te slujesc toata viata
Old 03-11-05, 02:43   #3
STIprdr
Dream Squad Member

Stage 4

STIprdr's Avatar

Member of:
[Dream Squad]
[Honda]
Default n/a

ar fi ceva sa sti ca vi la o cursa ca sa alergi pentru un premiu (sau ca sa te simti bine in caz ca nu castigi )nu pentru orgoliu...
Old 03-11-05, 02:43   #4
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"blazeyblaze\"
hai bine ma daca tu poti sa-ti iei tot ce vrei tu ia si mie un cbr600rr barosane mancatiash basca si ciorapii tai de nu te slujesc toata viata
Atat de ieftin esti? te vinzi pt un biet cbr? credeam ca poti mai mult.
P.S. Eu am zis ce am zis pt a se intelege ca nu am nici un scop ascuns sau pervers prietene.
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 05:06   #5
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

tu stii ca esti prietenul meu ma
si stiam ca stii si de gluma....dicta ma...ma iei ca ma vand?...zici ca esti Manu ))...te pup

si acum ontopic : da..foarte de admirat ideea pentru ca de, din curse de ce sa nu recunoastem (cele organizate in cadru legal) iese si un anume castig organizatorului. nu stiu daca e aproape de suma pe care ai estimat-o tu Dane (eu personal cred ca profitul e ceva mai mare...gandeste-te numai la faptul ca Red Bull da 1000 euro pentru un banner si doua porti) dar orisicum, avand in vedere faptul ca organizatorii isi iau acest profit de pe urma participantilor, ar fi de bun simt sa se ofere si cate un premiu per etapa.
parerea mea.
blazeyblaze is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 07:20   #6
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Dupa parerea mea mai important decat premiile ar fi acuma un sistem de cronometrare, cu timp de reactie timp pe 1/4 mile, viteza la final....
200SX is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 07:52   #7
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Va pot spune un lucru la Baneasa s-au pierdut bani si nu s-au castigat, dar nu asta e important, e bine ca lumea s-a simtit bine, nu au fost bani de premii si de fapt nici nu am da noi bani pentru premi daca am avea, premile le dam din partea sponsorilor.
Nu stiu cum a facut ONO calculul banilor stransi , dar pot spune ca bate campii insa cheltuiti stiti f bine ca o etapa modesta e undeva in jur de 5000-6000 pe aeroport.
E usor de vorbit, dar greu de facut si dupa cum se ede toti vorbesc depre fenomenul asta insa curse fac mult mai putini.
Cineva vorbea de o cronometrare, din pacate ne-am suprapus pe vtm brasov si nu am avut de unde sa luam alta instalatie si sincer nu timpul si spectacolul ne-a interesat. Cred ca ne-am atins scopul.
Daca cineva are o informatie concreta despre o instalatie de cronometrare la un pret rezonabil este rugat sa ne contacteze, dar nu inante de a se informa bine asupra ceea ce ne trebuie.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 08:22   #8
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

daniel a punctat f bine, dar sincer eu as vrea sa stiu exact cat scoate masina mea pe 400m, e un premiu mai mult decat suficient pt inceput...mai inkolo..mai vedem

de premii sa zicem ca e relativ mai usor, sebi are perfecta dreptatecu sistemul de cronometrare...dupa pista este poate cel mai important si greu lucru pentru curse
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 08:23   #9
zetemte

Presedinte Insomnia Racing

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"200SX\"
Dupa parerea mea mai important decat premiile ar fi acuma un sistem de cronometrare, cu timp de reactie timp pe 1/4 mile, viteza la final....
DE ACCORD! Sistem de cronometrate e un MUST!

Quote:
Daca cineva are o informatie concreta despre o instalatie de cronometrare la un pret rezonabil este rugat sa ne contacteze, dar nu inante de a se informa bine asupra ceea ce ne trebuie
Am eu! M-am intereset de ceva timp. Stiu ce firme fac ... am vorbit cu ele, am aflat preturi etc Trebuie sa gasesc mailuri.

Dar e inca o posiibilitate ... De exemplu in Polonia se inchiriaza cronometrare, impreuna cu echipa care face masura etc!
Dar am gaist si varianta destul de ieftina din state!

Vrei, iti trimit toate informatii pe mail?

E foarte important sa ganditi despre asta pentru annul 2006. Pe toatea lumea la drag racing sa lupta in primul rand CU TIMP, nu cu alt participant. Daca participi si pierzi in prima runda, dar pe timpi vezi ca ai modificat masina si ai timp de 0,5 sec mai bun, esti foarte fericitit. Nu contazea doar locuri, dar si timpi!
Si atunci se vede si modificari care faci, ce ti-au dat ... (G0tech sucks!)

Poti sa faci compartie intre masini pe care avem in Romania vs. Europa/SUA etc ...
E ceva foarte important in acest sport ...

Portocala Mecanica
zetemte is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 18:10   #10
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

nu e treaba mea ce se intampla financiar in LR.
sunt mai apropiat de LR si l-am ajutat pe Sebi la organizare si m-am ocupat si de incasari ori la acces auto ori la acces spectatori.
parerea mea este ca ai facut un calcul gresit!
eu stiu exact nr de masini inscrise la concursul de pe baneasa, deci stiu suma totala de bani incasata din inscrieri. si in acelas timp stiu la ochi cam cati aomeni au fost si cat a platit fiecare. si de aici pot sa aprozimez cati bani au fost incasati. repet. cred ca gresesti rau la aprozimare.
Old 03-11-05, 20:20   #11
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"andreitentean\"
nu e treaba mea ce se intampla financiar in LR.
sunt mai apropiat de LR si l-am ajutat pe Sebi la organizare si m-am ocupat si de incasari ori la acces auto ori la acces spectatori.
parerea mea este ca ai facut un calcul gresit!
eu stiu exact nr de masini inscrise la concursul de pe baneasa, deci stiu suma totala de bani incasata din inscrieri. si in acelas timp stiu la ochi cam cati aomeni au fost si cat a platit fiecare. si de aici pot sa aprozimez cati bani au fost incasati. repet. cred ca gresesti rau la aprozimare.
Am uitat sa pun in calcul CHIRIA pt aeroport, am gresit si imi cer scuze.
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-05, 20:29   #12
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"zetemte\"
Quote:
Originally Posted by \"200SX\"
DE ACCORD! Sistem de cronometrate e un MUST!

Quote:
Daca cineva are o informatie concreta despre o instalatie de cronometrare la un pret rezonabil este rugat sa ne contacteze, dar nu inante de a se informa bine asupra ceea ce ne trebuie
Am eu! M-am intereset de ceva timp. Stiu ce firme fac ... am vorbit cu ele, am aflat preturi etc Trebuie sa gasesc mailuri.

Dar e inca o posiibilitate ... De exemplu in Polonia se inchiriaza cronometrare, impreuna cu echipa care face masura etc!
Dar am gaist si varianta destul de ieftina din state!

Vrei, iti trimit toate informatii pe mail?

E foarte important sa ganditi despre asta pentru annul 2006. Pe toatea lumea la drag racing sa lupta in primul rand CU TIMP, nu cu alt participant. Daca participi si pierzi in prima runda, dar pe timpi vezi ca ai modificat masina si ai timp de 0,5 sec mai bun, esti foarte fericitit. Nu contazea doar locuri, dar si timpi!
Si atunci se vede si modificari care faci, ce ti-au dat ... (G0tech sucks!)

Poti sa faci compartie intre masini pe care avem in Romania vs. Europa/SUA etc ...
E ceva foarte important in acest sport ...
Da astept detalile pe mail.
Ar mai fi o posibilitate, ca unul din cluburi sa-si aduca aportul la curse oferind acest serviciu si ajutand la dezvoltarea curselor.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -