Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati |
03-10-07, 03:39
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
Re: Conferinta de presa ...... un strigat de ajutor !!!
Quote:
Originally Posted by micutzu_mrc
Am tot stat si m-am gandit vazand ca in ultimul timp mor o gramada dintre noi TXA,GAM ....
|
Ciudata exprimare..
Scuze ca ma bag asa in acest topic,dar avand in vedere ce pierdere a avut recent lumea curselor cred ca a sosit timpul pentru ceva serios..
Oare daca se trag niste sfori nu se pot obtine niste fonduri?Ganditi-va ca pentru inceput e buna si o pista de placi (ca pe aeroporturi) care nu se compara la pret cu asfaltul (1mil Euro / km)..Cu putin noroc poate se gaseste un teren aflat in apropierea unor stalpi de inalta tensiune,care este ca pret mult sub nivelul pietei..iar ca amplasare,chiar daca e la cativa km distanta de Bucuresti,sunt sigur ca lumea va merge... (chiar si 100 de km sunt relativ putini)
E doar o idee,nu cunosc toate aspectele,dar trebuiesc gasite niste solutii cat de repede..
|
03-10-07, 13:26
|
|
Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
trebuie gandit cat mai bine....
sa spunem ce avem de spus..pe orice post..de televiziune...radio etc..
daca aveti cunostinte pe la televiziuni..radio....sa anuntati...
TREBUIE FACUT CEVA !
|
|
|
03-10-07, 15:36
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Vom depune diligentele pt un mioting de protest si cerere de pista.
|
|
|
03-10-07, 16:34
|
|
Stage 2
|
Eu stau pe langa Bucuresti, mai exact Cornetu la 15 km...aici sunt mai ieftine terenuri de care se referea CoCaie...acuma nush...am dat si io o parere...ar fi bine daca ne-ar ajuta poilitia in privinta asta, sau vreo institutie publica...
|
03-10-07, 16:56
|
|
Stage 2
|
Parerea mea este ca inainte de toate trebuie spus tot ce e de spus. Autoritatile ar trebui informate asupra doleantelor... ar trebui sa inteleaga ca nu prea au de ales si ca ar fi mult mai bine daca ar exista un loc special amenajat. Teama de expimare ar trebui sa dispara si cel mai important este sa fim uniti. Nu zic ca este usor de realizat dar nici nu este imposibil. Totul este sa stim ce vrem si sa ne expunem punctele de vedere clar si la obiect.
03-10-07, 17:49
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
|
hai sa facem ca mitingul sa se desfasoare in mai multe orase din tara! in aceasi zi eu o sa vb cu baietii din cj care sigur sunt de acord...mai ales ca facem asta pt noi si mai mult de atat realizam unul din planurile lui Micutzu'!
|
|
|
03-10-07, 21:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
|
Avem nevoie sa ni se acorde in primul rand atentie.. pentru ca am fost si suntem luati de fraieri...
Cei care trebuie sa acorde atentie .. nu realizeaza cati suntem si ce ne dorim..
Au impresia ca suntem doar niste teribilisti care vrem sa ne facem de cap..
Si nu ma mira faptul asta..atata timp cat traim in Romania iar gandirea a ramas la fel ca si inainte de 89....
In fine.. Old School Motorsport va sustine in tot ceea ce se numeste "Miscare automobilistica" !!! Si vom fi la manifestari fara comentarii...
Cu respect...
|
|
04-10-07, 00:52
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
da ai dreptate....io azi era s-o patesc urat...pe trecerea de pietoni trec pe verde si aud niste frane....ma opresc si la 20 cm de mine trece unu cu o supernova cu 40 maxim 50 km (o viteza la care in cazul unui contanct intre mine si masina nu cred ca mai postam aici) pe rosu prin toata intersectie moghioros.....eu zic ca acestia sunt teribilistii....cei care si-au luat permisele pe bani...si fac asemenea inconstiente...
Trebuie facuta deosebirea foarte clar ca altfel se interpreteaza
|
|
04-10-07, 02:23
|
|
Presedinte STREET ZONE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
|
|
|
04-10-07, 02:43
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
dar un protest am putea face si noi aici in bz....sa vbim cu baietzii cand vom fii toti la M.P. al BZ`ului 3....si poate punem de acord ceva...tre sa existe ceva o sa ma interesez si eu cu fondurile alea europene...k unchiul meu a obtinut fonduri de 2 mil si ceva de euro pt un abator de standarde europene.....va mai pun detalii dupa ce vb cu el in 2-3 zile k voi fi plecat din orash .......
Last edited by robertzEL_bz; 04-10-07 at 02:46.
|
|
|
04-10-07, 13:32
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Xel'Naga
|
cel care a scris articolul.. l-a scris mai mult din cauza repercusiunilor pe care le-a avut la articolul anterior ...in care spunea povesti despre curse prin oras si soferi teribilisti..la care.. apropo...a dat si numere de inmatriculare..
iar la final a incheiat cu "sper sa nu ajungeti la stirile de la ora 5 ..desi tot asta e destinatia " .. deci .. e clar..
omul e o Tarfa.. cu 2 fete.. care incearca sa faca liniste dupa ce a dat cu bata-n balta...
in fine.. nu merita atentie. E important sa iasa articole de genul asta de la oameni care chiar cred in asa ceva..
bafta
|
|
|
04-10-07, 21:17
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
E totusi unul care a punctat ce ne doare.
Sa-l rugam sa ne sprijine.
|
|
|
05-10-07, 00:30
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
sebastian daca e sa preagatim dosarul pt cerere de fonduri europene , k sa ne construim noi pista ce zici ne`ai reprezenta tu? ca ai si o varsta si esti si de mult timp in lomea curselor..... eu cum am spus voi vedea ce este necesar pt acel dosar ma interesez si poate putem face ceva si Pista ar Trebui sa ii poarte numele lu micutzu....parerea mea....
|
|
|
05-10-07, 01:06
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
|
Cand e gata totul ...
Anuntati aici si in mod cert toate masinile gruparii StreetVision vor participa la acest miting.
O idee foarte buna ce trebuie sa se aplice cat mai repede.
|
|
|
|
|