Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply
 
Thread Tools
Old 29-04-11, 13:55   #1
madatzuhk

Stage 5
 
madatzuhk's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 357
Member of:
[FORD]
[DACIA]
Post GTT Racing - Craiova

GTT Racing - Craiova

CINE SUNTEM ?

GTT Racing este impartit in 2 entitati oarecum pe care dorim sa le dezvoltam si popularizam impreuna datorita stransei legaturi ce exista intre ele.

In primul rand vorbim despre un club automobilistic, Clubul GTT Racing. Este vorba de un club cu statut recunoscut si autorizat de catre autoritatile statului, un club in care soferi de pe tot teritoriul tarii se pot aflia si pot participa la diferitele competitii sportive in care clubul este implicat.

In al doilea rand este vorba de o comunitate de racing. O comunitate care este sprijinita de un club GTT Racing, de o Federatie Romana de Drift si de Politia Rutiera Romana in demersurile sale de a organiza atat competiiti automobilistice legale de drift, burnout, accelerare, sunet cat si expozitii de tuning.

CE NE PROPUNEM ?

Ideea noastra este aceea de a populariza competitiile automobilistice relativ noi pe meleagurile noastre, pretutindeni nu doar in marile aglomerari urbane.
Dorim sa facem o legatura intre toate cluburile de racing din Romania, sa aflam care sunt cerintele si nemultumirile dumneavoastra, ce putem sau ce nu putem rezolva, s.a.m.d.

Foarte probabil ca multi dintre cei care o sa cititi acest post nu ati fost niciodata implicati in organizarea unui astfel de eveniment auto, dar sunt sigur ca exista cativa care s-au straduit si au organizat diverse competitii. Aceea ma pot sustine in urmatoarea afirmatie: este extrem de greu si costisitor sa faci un eveniment ca la carte, sa obtii o locatie, sa obtii un cadru legal, sa pui la bataie un buget de premiere si de promovare. Impreuna ne-ar fi mult mai usor tuturor sa organizam niste competitii de exceptie si in orase mai mici, nu doar in Capitala.

Dorim sa ne promovam reciproc cu toate cluburile si organizatiile auto legale din tara. Pentru asta site-ul GTT si in curand si forumul beneficiaza de o coloana pe care vor fi prezentati sponsorii si parteneri nostrii. Trecem peste faptul ca suntem rivali pe pista si dorim sa intindem o mana de prietenie tuturor cluburilor din tara.


Persoane de contact GTT Racing - Craiova :
Cata – 0769. 087.311
Madalin - 0766 41 93 43
Mail: gttracingcraiova@yahoo.com
madatzuhk is offline   Reply With Quote
Old 03-05-11, 14:38   #2
Sir. Kid

Stage 5
 
Sir. Kid's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,052
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: GTT Racing - Craiova

Asta e un fel de reclama ieftina? Ai sectiunea de cluburi, la Alte cluburi sa va faceti cunoscuti! Nu aici! Oricum Bafta cu noul club...racing!
Sir. Kid is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -