Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-09-06, 12:20   #1
<GXZ>

Stage 5

<GXZ>'s Avatar

Vineri seara dorim sa organizam o intalnire la Pescarus, unde vrem sa discutam despre evenimentul neplacut de la Dragonul Rosu, speram sa aducem toate persoanele implicate, atat organizatorii cat si cineva de la 4tuning. E cel mai corect sa vorbim toti fata-n fata. Si sa nu se mai posteze inutil, punand astfel paie pe foc presei.

Ora, 23:00.

Multumesc

Last edited by Gabi; 18-09-06 at 13:12.
<GXZ> is offline  
Old 19-09-06, 02:24   #2
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Invitatie Vrooom Racing

..... or sa-ti apara toti curiosii ... curului ... toti "baetzii" care au auzit pe mirc ca .. vinerea "se face" "curse" la pescarush ... si n`o sa apuci sa discuti nimic .. de discutat se discuta la o masa .. zic eu ..
cat mai putine persoane , si aia e
Old 19-09-06, 07:39   #3
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

voi nu aveti ce face mi se pare in afara de a pune paie pe foc
reveniti cu picioarele pe pamant va rog
blazeyblaze is offline  
Old 19-09-06, 19:08   #4
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Quote:
Originally Posted by View Post
Vineri seara dorim sa organizam o intalnire la Pescarus, unde vrem sa discutam despre evenimentul neplacut de la Dragonul Rosu, speram sa aducem toate persoanele implicate, atat organizatorii cat si cineva de la 4tuning. E cel mai corect sa vorbim toti fata-n fata. Si sa nu se mai posteze inutil, punand astfel paie pe foc presei.

Ora, 23:00.

Multumesc
Din moment ce tu ai aruncat invitatia, probabil te-ai gandit la o ordine de zi pe care sa mearga discutia. Santos, curios, dar a avut dreptate. Nu poti sa ai o discutie in strada cu toata lumea. In caz ca mai este ceva de discutat, poti face invitatii personale. Dar cred eu ca ce a fost de zis, s-a zis. Nu se mai poate face nimic acum. Fiecare dintre noi, participant, spectator sau organizator, am avut ceva de invatat din asta. Pe viitor o sa fie mai bine.
Hondarul is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -