Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
Am crescut cu filmele lui TXA, pe micutzu il vedeam in toate filmele la start si stau pe forum,trece timpu apoi vad ca mai moare cate un baiat tanar, ma uit la stiri dimineata, numai asta vad, oare pedeapsa trebuie sa fie asa de mare, oare oamenii trebuie sa fie asa de rau pedepsiti???? Oare chiar traim intr-o jungla, incep sa ma gandesc de multe ori, cati taximetristi, cati soferi am iertat, am zis lasa ca le iau painea de la gura, fac masina pe casco, dao incolo ca e tabla o avea omu familie, zici sa faci bine si se intampla nenorociri. In fiecare dimineata accidente peste accidente, mor tinerii pe capete, oare, MILITIA RUTIERA e chiar atat de idioata incat nu poate sa faca ceva.
Am ajuns sa ma feresc de soferi, sa-mi fie frica sa depasesc, mi-e frica in Bucuresti, am ajuns sa stau tot timpu cu frica ca intra un nebun in mine.
Am fost la un amic cand a dat examen, mi-a spus clar gagica cu care era in masina era praf, nu stia nici sa semnalizeze, a luat examenu(150 euro), ajunge pe strazi si omoara lume nevinovata, omoara tineri, oameni care au o viata in fata, buna, rea nu conteaza atata timp cat o au. E dreptul lor sa traiasca. Din pacate se intampla tragedii si tineri mor iar cei vinovati isi vad de treaba in parlament.