Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Closed Thread

Thread Tools
Old 02-02-13, 13:03   #1
Cristinaela

Stock

Default Buna numele meu este Cristina

am o mare rugaminte ,am 37 de ani si am facut un atac cerebral si o semipareza pe partea dreapta am 2 copii un baiat de 17 ani si o fetita de 7 ani , baiatul este la liceu fata este clasa intai
rugamintea mea este cine ne poate ajuta cu rechizite,imbracaminte, si un frigider ii multumesc din suflet
am o alocatie de sustinere din partea primariei in valoare de 100 de lei si alocatia copiilor asi mai avea nevoie de un fotoliu care sa se intinda
va multumesc frumos si daca cineva ne poate ajuta cu aceste lucruri am sa vin cu actele medicale sa nu credeti ca mint
o zi buna tuturor
nr meu 0771 280 494 sunt din bucuresti zona delfinului
Cristinaela is offline  
Old 12-05-13, 09:09   #2
Cristinaela

Stock

Default Re: Buna numele meu este Cristina

tc
nu mai este valabil
Cristinaela is offline  
Old 17-05-13, 00:43   #3
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

daca te pot ajuta lasa un privat. si facem cumva sa incerc sa iti ofer cele necesare. pe facebook este un grup numit grupul donez miercurea ciuc. sunt moderator si te-as ruga sa te alaturi noua sa iti putem oferi mici lucruri care probabil tie tiar fi mai de folos ! ma inclin!
Old 20-05-13, 15:06   #4
Ghostyz0r

Stage 5

Ghostyz0r's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cr0c0 F View Post
daca te pot ajuta lasa un privat. si facem cumva sa incerc sa iti ofer cele necesare. pe facebook este un grup numit grupul donez miercurea ciuc. sunt moderator si te-as ruga sa te alaturi noua sa iti putem oferi mici lucruri care probabil tie tiar fi mai de folos ! ma inclin!
Felicitari, esti un exemplu de urmat...pacat ca sunt foarte rari oamenii ca tine.
Ghostyz0r is offline  
Old 20-05-13, 15:09   #5
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Aveţi datele de contact ale iniţiatorului de thread şi puteţi lua legătura cu ea
dacă doriţi să-i oferiţi ajutor.
Anunţul este închis.
- Copyright 2025 4Tuning -