Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Reply

Thread Tools
Old 03-12-10, 04:24   #1
conty one

Stage 5

conty one's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]
Default VREI SA FACI NISTE COPILASI FERICITI DE CRACIUN??

VIN SARBATORILE!! RENUNTA LA UN PACHET DE TIGARI SI DONEAZA BANII UNOR COPII..

Last edited by andi_cimpean; 03-12-10 at 15:31.
conty one is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 14:20   #2
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

Default Re: VREI SA FACI NISTE COPILASI FERICITI DE CRACIUN??

imi cer scuze pentru postul indraznet...dar...
vrei sa faci bani de sarbatori sau care e treaba?
daca intradevar acesti bani ajung la copii nevoiasi...da mai multe detalii cu privire la acest lucru
nu poti sa ne ceri sa donam bani...cand nu stim pentru cine donam
sper sa nu te ofenseze ceea ce am scris ... daca intradevar se organizeaza ceva in scop caritabil ar trebui sa fie mult mai la obiect.
pe langa suma de bani eu propun sa se stranga si hainute/jucarii...orice...pentru o familie nevoiasa,sau mai multe...
daca tot facem un bine de sarbatori, sa il facem calumea
Atentie! acest cod nu va merge introdus pana nu va autentificati pe site!!
OpReA is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 15:09   #3
conty one

Stage 5

conty one's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]

atunci hai sa facem in alt fel, daca aveti ingrijorari la sumele de bani sa deschida cineva un cont(ne stangem mai multe persoane deschidem un cont de donatii) altii cu jucarii , hainute,in functie de ce doneaza fiecare si mergem la o casa de copii si facem cadou fiecare cu ce avem si ce putem.....si imi cer scuze dc m-am exprimat gresit in primul post pt, ca aseara tarziu un prieten a venit cu ideea sa facem si ceva util pt anumite persoane nevoiase,si asa nu v-or mai exista suspiciuni si speculatii sau carcoteli din partea unora!!!

hai sa facem si ceva bine pentru unii copii care chiar merita sa aiba parte de fericire de sf sarbatori.

se baga cineva??

VW PASSAT CC R-LINE https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...t-cc-line.html

Last edited by conty one; 03-12-10 at 15:13.
Old 03-12-10, 17:52   #4
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

eu unu propun ca fiecare club in parte sa ia putina initiativa in aceasta situatie...daca fiecare lidel de club ar fi anuntat de aceasta miscare din domeniu...se va duce vestea foarte repede,si vor fi anuntate un numar mai mare de persoane mult mai repede
singurul lucru ce ar trebui stabilit de la inceput este persoanele la care vor ajunge aceste lucruri...ne complicam prea mult deschizand un cont...ar fi putin mai usor daca ar pica tot pe umerii liderilor de club...sa puna pe cineva ,sau chiar ei sa se ocupe de strangerea de aceste materiale (fie ele in bani sau in produse)
eu impreuna cu clubul din care fac parte suntem dispusi sa strangem aceste materiale dupa puterile noastre ,dar important e sa strangem...fiecare sa dea din putinul lui
asteptam sugestii cu case de copii/familii neajutorate...sau comune din imprejurimile bucurestiului in care oamenii o duc rau ...
Old 03-12-10, 18:00   #5
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Gāndiţi-vă bine cānd vreţi să faceţi ceva.

"Ce-ar fi dacă" nu merge. Eu am crezut că iniţiatorului thread-ului are ceva serios gāndit, dar se pare că a fost idee venită aşa la o ţigară şi s-a grăbit să facă thread aici.
Old 03-12-10, 18:32   #6
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

poate ca domnu conty a inceput cu stangul...
hai sa incercam sa facem toti ceva...usor usor...sa nu lasam totul in umerii unei singure persoane
Eu postez pe acest thread din dorinta de a ajuta acest gen de persoane in pragul sarbatorilor...fara sa am vre-o legatura cu creatorul thread-ului.
sa lasam parerile de rau de-o parte...si sa ne punem pe treaba
as dori sa atrag atentia si moderatorilor...sau chiar administratorilor acestui site...poate vor sa ne ajute intr-o oarecare masura
Old 03-12-10, 19:29   #7
conty one

Stage 5

conty one's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]

ideea intradevar a fost venita pe neasteptate..impreuna cu niste amici am hotarat sa ajutam niste copilasi...si un prieten mai instarit avand un cont pe care nu-l mai folosea , am hotarat sa-l folosim pt strangerea unor fonduri...dar pt ca erau indoieli din partea unora ..mai bn am renuntat(la acel cont)..si totusi ne strangem mai multi intr-o zii vb si stabilim ce si cum ..fiiecare aduce ce poate ..si pana de data de 23 dec max sa vedem cat strangem si ce..si mergem la cumparaturi ..sau dc se strang hainute ,jucarii, mancare..mergem si le donam!! simplu...
- Copyright 2026 4Tuning -