| DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb |
16-09-09, 19:42
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Donez boxe calculator
Dupa cum spune si titlul, donez o pereche de boxe de calculator (se pot vedea in poze), sunt model vechi, dar scot sunet  pentru cineva care are nevoie si nu are pretentii sunt mai mult decat perfecte.
Prefer sa le dau in brasov (consider ca nu merita platit un transport) dar la cerere pot trimite si pachet cu conditia sa se plateasca transportul.
|
|
|
16-09-09, 19:47
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re: Donez boxe calculator
se poate inchide lol
|
|
|
17-09-09, 00:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
ma intreb oare...cati o-r fi abonati la acest thread...
P.S kiry spune-ne si noua cui ai dat setul de boxe
|
|
|
17-09-09, 08:53
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
momentan astept raspuns de la cineva de pe club opel, a stat postul acolo 4 zile si nu s-a abonat nimeni, si m-am decis sa le pun aici, si am intrat sa scriu mesajul fara sa verific mailurile, a fost vina mea dar acum astept raspuns, daca nu le dau zilele astea va anunt
|
|
|
17-10-09, 09:15
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
VALABIL (iar)
A zis cineva ca vine, m-a sunat, am stat aproape o luna dupa el sa sune si sa vina sa le ia, nu a venit, imi pare rau pt el (e de pe alt forum), asa ca cine le vrea, cu conditia sa fie SERIOS, sa anunte si sunt ale lui. am mai zis si repet, nu sunt cine stie ce dar de ce sa le arunc cand pot fi cuiva de folos?
Astept semne colegii :P
|
|
|
17-10-09, 17:24
|
|
 Stage 5
|
salut ! le vreu eu...problema e ca sunt din Bucuresti dar cum ai spus ca trimiti si in alte orase e bine !
dak poti as dorii sa le trimiti prin posta romana cu ramburs, taxele platite de tine pentru transport le pui la ramburs iar eu cand ridic coletul platesc suma scrisa de tine, care ulterior ajunge la tine ( iti aduce banii la usa )
poate stii chestile astea dar am explicat in caz ca nu stii care e treaba cu posta romana !
astept un raspuns din partea ta
O zi buna !
|
17-10-09, 19:38
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by montero
salut ! le vreu eu...problema e ca sunt din Bucuresti dar cum ai spus ca trimiti si in alte orase e bine !
dak poti as dorii sa le trimiti prin posta romana cu ramburs, taxele platite de tine pentru transport le pui la ramburs iar eu cand ridic coletul platesc suma scrisa de tine, care ulterior ajunge la tine ( iti aduce banii la usa )
poate stii chestile astea dar am explicat in caz ca nu stii care e treaba cu posta romana !
astept un raspuns din partea ta
O zi buna !
|
imi pare sincer rau dar primul post l-am scris cand eram inca in vacanta, acum am inceput facultatea si sincer cu parere de rau trebuie sa spun ca nu am timp sa umblu la posta  imi pare nespus de rau ca am uitat sa specific cand am zis ca este iar valabil, dar chiar nu pot sa ma plimb pe la posta...sper ca intelegi.
|
|
|
18-10-09, 07:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kiry
imi pare sincer rau dar primul post l-am scris cand eram inca in vacanta, acum am inceput facultatea si sincer cu parere de rau trebuie sa spun ca nu am timp sa umblu la posta  imi pare nespus de rau ca am uitat sa specific cand am zis ca este iar valabil, dar chiar nu pot sa ma plimb pe la posta...sper ca intelegi. 
|
ok , nici o problema !
multumesc pentru raspuns !
|
|
|
02-11-09, 11:44
|
|
Stage 2
|
Salut Kiry, le iau eu daca le mai ai!
|
|
|
22-01-10, 09:56
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pulea
Salut Kiry, le iau eu daca le mai ai!
|
te mai intereseaza?imi cer scuze dar am uitat de topic.  daca da astept PM, pana una alta se mai pot abona si altii, REPET cu parere de rau le dau doar in brasov, nu am timp de umblat pe la posta sau curierat. Astept persoanele interesate sa ma contacteze pe forum sau pe PM.
|
|
|
07-05-10, 20:21
|
|
Stage 3
|
mai e valabil?
|
|
|
13-05-10, 08:57
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
nu stiu ce sa zic, boxele le am, dar pana acum cred ca s-au anuntat 5 insi, niciunu nu a dat semn de viata, sau s-au sucit sau nu au sunat cand a trebuit, cred ca mai bine le arunc. Totusi daca le vrei spune-mi, si vi si le iei dar SIGUR, daca nu prefer sa le arunc decat sa mai stau dupa altii, parca le-as fi cerut bani  ) O zi faina.
|
|
|
13-05-10, 16:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
daca erai din buc te scapam eu de ele ca si asa nu am boxe la munca si nu ma pot uita prea bine la filme
|
|
|
13-05-10, 19:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Vj_AlecS
daca erai din buc te scapam eu de ele ca si asa nu am boxe la munca si nu ma pot uita prea bine la filme 
|
ce rau o duci....  ..iti dau eu o pereche dak ma angajezi si pe mine  )
|
|
|
|
|