la concursul cu fotografie generala nu ar fii frumos ca in fiecare perioada sa fie ales un subiect ? ca asa sa pui poze dspre ce vrei tu ....
si subiectul sa fie ales ori de voi ori de cel care a castigat in ultima tura
si nu ar fi frumos sa nu ai voie sa adaugi nici cel mai mic pixel din alta fotografie decat cea originala?
Adica cand postezi un photoshop sa trebuiasca sa pui si fotografia asa cum a iesit din aparat.
si nu ar fi frumos sa nu ai voie sa adaugi nici cel mai mic pixel din alta fotografie decat cea originala?
Adica cand postezi un photoshop sa trebuiasca sa pui si fotografia asa cum a iesit din aparat.
ar fii foarte bine , singurele modificari in PS sa fie doar contrast , brightenss etc ...
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Discutii - Concursuri foto
Quote:
Originally Posted by shantzu
un subiect
Un unic subiect inseamna zeci sau sute de poze aproape identice. Cum ar fi ca subiectul sa fie macro si absolut fiecare participant inscris sa pozeze exact aceeasi floare? Ar fi cam plictisitor... Desigur, se arata din valoarea si stilul fiecarui fotograf dar totusi... Mai bine sa ai de unde alege, parerea mea.
Un unic subiect inseamna zeci sau sute de poze aproape identice. Cum ar fi ca subiectul sa fie macro si absolut fiecare participant inscris sa pozeze exact aceeasi floare? Ar fi cam plictisitor... Desigur, se arata din valoarea si stilul fiecarui fotograf dar totusi... Mai bine sa ai de unde alege, parerea mea.
macro nu inseamna numai flori mai sunt si insecte... si multe altele.
sustin si eu ideea lui shantzu. ar fi mai indicat un subiect/ tema
macro nu inseamna numai flori mai sunt si insecte... si multe altele.
sustin si eu ideea lui shantzu. ar fi mai indicat un subiect/ tema
Cred ca Trickz stie prea bine ce inseamna macro. Problema e ca in momentul in care se va pune subiect unic va conta subiectul ales. Daca eu te pun sa pozezi floare de bambus si tu nu ai de unde, ce facem atunci? Dar daca eu zic macro avand aparatura de macro in valoare de 5000 de euro? Ideea de libertate surprinde deci oricine poate castiga.
Daca vreti sa facem subiect unic si sunteti majoritari pe aceasta idee sa nu aud ca va plangeti ulterior.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Discutii - Concursuri foto
Subiect unic dar totodata posibiliate de al gasi.
Nu nu stiu ce floare de colt pa puneti sa caut prin muntii .
O idee , ar fi cladiri vechi banuiesc ca exista mai peste tot.. un lipscani
Este o idee nu dati in cap