Pentru userii 4Tuning si mai ales pentru pasionatii de fotografie auto am decis sa facem un concurs intitulat "
Viziune artistica".
De unde numele? Simplu: fiecare fotograf vede o poza in felul sau, cu unghiurile, culorile, si edit-urile sale. Ne-am gandit ca ar fi usor sa facem un concurs in care participantii sa posteze fotografii de la sedintele foto personale cu diferite masini.
Dar nu era de ajuns. Asadar, am venit cu o idee mai buna. Cum ar fi ca toti participantii sa fotografieze acelasi subiect, in aceeasi locatie ? Si de aici viziunea artisitca. Cum spuneam, fiecare vede o fotografie in felul sau, si de ce sa nu testam aceasta teorie?
Ideea concursului e simpla:
- se inscriu x participanti
- se alege o locatie stabilita in comun
- se da un subiect ( masina ) prestabilit
- fiecare participant are un anumit timp cu masina *
- fiecare participant isi poate muta o data masina **
- in termen de 2 zile participantii vor posta fotografiile intr-un topic dedicat
- exista doar 2 limitari legat de ceea ce tine editare:
1. edit-ul sa fie in limita bunului simt ( nimic exagerat )
2. fundalul ramane acelasi ( no VT )
- fiecare fotograf alege un set de 5 fotografii reprezentative ***
- se supun la votare seturile respective.
- votul final se va stabili in felul urmator: 50 % votul public ( forum ), 50 % votul staff-ului
Note:
* - depinde foarte mult de numarul de participanti, ideal ar fi sa avem timp intr-o singura zi toti, ramane de vazut.
** - din nou depinde de numarul de participanti si de proprietarul masinii.
*** - stabilim de comun acord acest detaliu la fel cum stabilim deasemenea de comun acord o locatie si o data care sa fie favorabil pentru toti participantii.
Evident, orice concurs are si recompensele sale, recompense care vor fi stabilite pe baza numarului de concurenti inscrisi. Mai multi concurenti, premii mai mari.
Asteptam cererile voastre de inscriere aici pe forum insotite de un link catre topicul vostru de prezentare pe 4Tuning.
P.S. Primii 6 clasati vor fi inscrisi automat pentru un concurs
surpriza cu ocazia 4Tuning Days.
P.S. 2: Imi cer scuze nu am fost destul de explicit. Concursul se desfasoara in Bucuresti pentru inceput pentru ca e greu sa adunam lume din afara orasului in aceiasi zi. Concursul se va tine imediat ce ne va permite vremea, sa speram ca luna asta ( februarie ). Faptul ca va avea legatura cu un concurs care se va face inainte de 4Tuning Days este alt aspect. Pentru 4Tuning Days vom gandi alt concurs daca lucrurile merg bine.
Lista pana acum:
1. MillionDollarBaby
2. Claudia
3. Tweety_rzw
4. N0NAM3
5. taz.frkz
6. 3S-FE
7. EviL?Skater