Re: Fotografii cu masinile voastre, editate de noi
salutare am si eu o mare rugaminte daca e cineva care ar putea sa imi modifice culoarea jantelor in alb ??? vreau sa le vopsesc si as dori sa am o imagine cum ar arata
va multumesc
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Quote:
Originally Posted by gabysds
salutare am si eu o mare rugaminte daca e cineva care ar putea sa imi modifice culoarea jantelor in alb ??? vreau sa le vopsesc si as dori sa am o imagine cum ar arata
va multumesc
Sfat : Mai bine lasa-le asa cum sunt , nu imi imaginez jantele astea pe alb sau orice alta culoare inafara de negre ...bine acum ( gusturile nu se discuta ) dar zic asa ca fapt divers ...
Quote:
Originally Posted by gabysds
va multumesc
Pozele au calitate foarte slaba si nu se poate scoate alb din jantele alea, incearca sa pui poze facute cu o camera digitala.
Salut,as vrea si eu cateva poze editate cu Loganul gri daca se poate.Pun doua fundaluri daca puteti lucra cu ele daca nu faceti cu ce fundal vreti voi.Mersi.
Dacă nu am postat unde trebuia vă rog frumos mutaţi postul sau îl ştergeţi. Ştiu că este vorba numai de maşini dar am nevoie neapărat..
Am nevoie neapărat de o poză exact ca aceasta. Numai că trebuie să fie 2 tineri în barcă stând jos cu spatele spre fotograf. Dacă cumva aveţi în calculator o poză asemănătoare dar să fie cu 2 persoane în ea aş fi foarte recunoscător. Am nevoie pentru un proiect la şcoală şi nu am găsit poza..
Sau dacă vă pricepeţi la edit să puneţi 2 tineri acolo cu spatele spre fotograf. Şi între cei 2 să fie un spaţiu liber cât de puţin. Rămân dator!!
salut baieti ! ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva poze.. ceva simplu gen autostrada.. serpentine..hale.. netunata.doar ceva folie pe parbriz cat sa nu s vada ca nu s la volan
cat sa arate bine ! dar ma intereseaza ceva sa pot scoate la imprimanta.. wallpaper! mersi mult anticipat !