Quote:
Originally Posted by gti_85
Interesante locatii, dar lumina nu prea te ajuta in cazul subiectului... Abia se distinge conturul, ca de detalii nu poate fi vorba. Incearca eventual cu niste reflectoare sau cu farurile altei masini... Altfel raman doar niste poze de noapte, in care subiectul (masina) e ultimul lucru la care se uita privitorul.
Bafta !
|
Ştiu , încă puţin şi vin reflectoarele , atunci chiar nu cred că o să mai am probleme noaptea . Uneori m-a ajutat foarte mult şi locaţia dar sinceră să fiu nu prea ştiu unde să mai merg ...am fost cam peste tot iar pe mine mă interesează foarte mult fundalul chiar dacă subiectul principal este de nota 10. Este foarte greu şi din cauză că în anumite locaţii accesul auto este interzis , fotografiatul sau de multe ori apar probleme din cauza maşinii , dacă vin cu una lăsată să pupe astfaltu' nu am cum să vin cu pretenţii la proprietar că domne ...hai să băgăm maşina aici chiar dacă îţi rupi bara-n 2 că deh , ies poze mişto...
Eu tot fac poze ...chiar dacă ies bune sau nu , acumulez experienţă şi material iar asta contează destul de mult
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
Sunt poze în care sinceră să fiu îmi place foarte mult fundalul şi nu neapărat mă uit la subiect dacă este scos în evidenţă sau nu ...
Quote:
Originally Posted by DUB-R
Mai ales masinile inchise la culoare
|
Cele mai problematice ...