Am repus marea majoritate a posturilor de mai devreme. Intrebarea mea este: asa credeti voi ca ar trebui sa se desfasoarele lucrurile pe un topic de fotografie ?
Opportunity, trebuie sa intelegi ca in 99% din situatii conteaza CUM zici ceva mai mult decat CE zici. Reciteste-ti posturile si daca tu consideri ca tonul pe care ai vorbit si mai ales atitudinea sunt demne de un moderator ( indiferent de sectiunea de care apartine ) eu imi cer singur cartonas rosu. Degeaba. In caz contrar, iti iei tu pentru limbaj neadecvat. Deal ? Si ca sa o dam pe cealalta parte, cate poze ai facut tu de cand ti-ai luat aparat? Am vazut niste opere de arta de la tine si nu stiam noi? Odata cu DSLR se dobandeste si simt artistic ? Daca e asa, imi cumpar la loc aparatul, mai cumpar 2, 3 obiective si sunt zeu nu ? Tu trage cu el, scoate poze, aranjeaza-le, arata-le si dupa vino si comenteaza. Bune, rele, ea iese la poze. Impresii de profi toti avem.
Mdb, iei foc aiurea si ti-am explicat deja asta. Indiferent de replica, de bine sau de rau, calmul e esential. Atat iti zic. Legat de fotografiile tale, ca de fapt despre asta ar trebui sa discutam, recunoaste ca ai unele deficiente si mai ales fixuri de-ale tale. Sfatul meu e sa NU iesi cand nu ai chef. Asta nu e motiv. Ca n-ai avut chef de poze. Stai linistita acasa si mai umbla la pozele pe care le-ai facut deja. Daca iesi la poze ca sa zici ca ai iesit la poze si ti-ai mai ocupat o seara, din nou, mai bine stai acasa. Google e prietenul tau. Daca stii sa il intrebi frumos, iti arata dragul de el o gramada de minunatii, de la chichite gen "luminozitate" si "setari" pana la chestii mai complexe. Ca daca dormi pe tine, comentarii o sa tot ai. Si nu toate vor fi de bine.
Cozo, nu e nici locul si nici cazul de chestii de genul. Peace and prosperity
)
Mitza, pana la DEX, mai ai de citit Codul Bunelor Maniere. Eu iti propun ceva si mai atractiv: ce-ai zice daca decizia ta de a nu mai posta pe topicul Claudiei s-ar extine pe toata sectiunea foto ? Si sincer, la varsta ta, eu imi vedeam lungul nasului...tu ?