Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme XENON

Reply
 
Thread Tools
Old 04-07-15, 19:50   #1
AnonimDeghizat

Stage 2
 
AnonimDeghizat's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 33
Red face Xenon in far halogen ?

Salut, de ceva timp ma gandesc cum sa scap de lumina galbena a halogenului si tot odata sa imi achizitionez niste becuri care bat ceva mai bine ...
Din auzite pe forumuri toti lauda xenoanele insa o problema majora este ca eu nu am lupa in faruri fiind halogene si m-am uitat pe net, un set de lupe mi se par exagerat de scumpe am gasit de la 300 ron in sus + un kit xenon de 55w ajunge pe la 200 ron si nu se prea merita atat doar pentru faza scurta.
Un prieten si-a pus xenoane in far halogen dar are niste mici linii pe sticla (asa e din fabrica) nu stiu exact cum se numesc e pentru lumina halogen si am observat ca la un far are ceva in capul becului dar prin interior. Zicea ca faru ala care are aia in cap la bec bate bine dar celalalt far care nu are buburuza aia in cap care e ca un fel de lupa zicea ca imprastie lumina.
La mine e altceva, eu am sticla clara si am dungi de alea pe sticla doar pe margine un fel de bordura in rest sticla e clara.
Are ceva daca pun xenon ? sa imprastie lumina sau sa fie bun faru chiar daca nu am lupa? Am uitat sa precizez ca vreau sa pun unele de 8000k ca doar se poarta ) eventual ma gandeam la unele de 6000k pentru vizibilitate da daca tot vreau sa cumpar ceva vreau sa fie si placut si util :d

Last edited by AnonimDeghizat; 04-07-15 at 19:54.
AnonimDeghizat is offline   Reply With Quote
- Copyright 2021 4Tuning -