Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme XENON

Reply

Thread Tools
Old 26-10-14, 10:50   #1
aconstedani

Stock

Question Xenon Freelander 1 facelift

Caut sa instalez un kit xenon (cu lupe cu tot) la un freelander.

Am gasit la cineva morimoto mini h1, pretul pe lupe fiind 350, pe xenon 180 si manopera 150(prea putin ma intereseaza aspectul asta)

Ideea este ca vreau ceva original, iar in pretul ala, e china curat..
Am gasit morimoto original -> http://www.theretrofitsource.com/com...l#.VEyz3hlBvqA

Deci estimez un pret cu transport de 1300Ron (maxim) si zic ca e o mica mare diferenta fata de ceea ce imi ofera persoana din Romania..

Partea proasta e ca sunt in America.. Transport + vama + verificare colet (ca dah exista droguri in colet si trebuie astia sa-si bage nasul si in bec, poate ma trezesc si cu ceva spart pe acolo...) + timpul de livrare..

Intrebarea este : stiti unde as putea gasi ceva de calitate si in Romania ? Sau macar in Germania undeva sa mi le aduca un prieten..

Chiar daca suma e de 2x mai mare, mai bine platesc, nu vreau chinezisme, iar la noi in Romania e plin de asa ceva...

Imi cer scuze daca am postat gresit si rog un moderator sa mute topicul ( daca este cazul).

Multumesc anticipat !
aconstedani is offline   Reply With Quote
Old 28-10-14, 22:18   #2
ObeLix
Chevrolet Driver

Stage 5

ObeLix's Avatar

Member of:
[CHEVROLET]
Default Re: Xenon Freelander 1 facelift

ce vrei tu ... e aproape imposibil ... !! pretul corect ar fi 650 RON cu tot montaj ..

- lupe 3" + xenon h1 complet
- contact 0724.700.768
- fa-ti o idee www.facebook.com/stancegarage.ro
- Fitment ( reglaje ale suspensiei + modificari ale jantelor sa pice cat ai bine pe masina )
- Modificari Fibra
ObeLix is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -