Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Folii Auto

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 29-07-08, 17:26   #1
fan_iasi

Stage 1
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 17
Smile Ager Service Iasi monteaza Folie Madico

De vreo cateva luni tot bat site-urile si forumurile legate de auto si de tunning din Romania si vad ca exista un interes deosebit pentru folierea auto. Fie ca e vorba de un "moft"-vreau si eu geamuri fumurii, deoarece daca pui mici detalii de tunning pe o masina nu poti sa o lasi cu geamurile din fabrica, fie ca vrei mai multa siguranta si protectie pentru masina ta....traiasca folia
Foliile MADICO, produse in SUA (vezi www.madico.com) sunt putin cunoscute in Romania, chiar daca firma MADICO in sine este un lider pe plan mondial, atat pentru foliile arhitecturale, cat si pentru foliile auto.
General Service Iasi este unicul importator al marcii MADICO in Romania.

La nivel de geamuri auto, in Iasi, doar AGER SERVICE (Str. Sf. Lazar, nr.79, in spate la Mitropolie) monteaza folia MADICO, incepand din ianuarie 2008. Dupa montare, se acorda certificat de garantie si de omologare RAR, deci nu vor exista probleme cu organele de control.
AGER Service IASI - o echipa tanara, inchegata de recent, credem in resursele noastre si in faptul ca putem reusi in afacerea noastra doar daca acordam importanta maxima clientilor, inclusiv celor implicati activ in comunitatile auto de pe net.
Daca aveti intrebari legate de folia MADICO, de serviciile pe care le oferim, de preturile practicate ... orice tine de domeniul sticlei auto, astept sa va folositi de acest topic. Vom avea astfel un nou canal de comunicare care sa ne apropie mai mult de pasionatii de masini si sa ne faca sa ii intelegem mai bine.

Last edited by fan_iasi; 11-09-08 at 16:26.
fan_iasi is offline  
Closed Thread


- Copyright 2024 4Tuning -