17-11-09, 16:30
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Re: PRODUCERE PIESE DIN FIBRA DE CARBON, ACUM SI IN ROMANIA
Ai bani o laie, ai inceput sa arunci cu cacat sperand ca ca sa-ti inchid gura o sa-ti dau bani, da uite ca n-a tinut vrajeala si buza e facuta si data la vopsitor, si acuma ce sa faci dai inapoi ca n-ai de unde sa scoti banii... Daca erai asa baiat galanton nici nu deschideai subiectul, da cand esti un mizerabil faci mare taraboi si dupa zici ca nu te mai intereseaza. Nu ma intereseaza de mila ta, cand iau buza de la vopsit vin cu ea la usa ta si o achiti bai mascariciule.
Si daca Tot sti tu asa de bine cum imi ies piesele, o sa am grija sa pun poze din toate unghiurile, sa ai tu la ce sa te uiti si sa analizezi ca esti mare expert.
Quote:
Originally Posted by herea_costin
bai pustiule... o arzi tare prost si nu imi voi spala rufele cu tine pe forum. Poti sa te speli cu bara aia pe cap pentru ca intre timp am facut rost de bani de tzigari si bere si saorma si chiar si de benzina. Imi pare rau ca am fost atarnache pe spatele tau, da uite ma revansez... pastreaza tu bara, cado.
Totusi sa fiu On-topic:
Lucrezi slab, pe genunchi, toate piesele sunt gresite ( toate fara exceptie ) si de asta se vor lovi din pacate toti viitorii tai clienti. Nu poti respecta termene, piesele se distrug in timp. Stategiile tale de marketing sunt: daca iese nasoala piesa o vand pe okazii ca nu se vede in poze, am sa vad ce zice clinetu si poate nu vede, o scot eu cumva, merge mah la cati bani i-am cerut etc.... Macar de ai fi meserias, ca asa nu intereseaza pe nimeni ca m-am supat eu ca nu mi-ai dat o shaorma.
|
|
|
|
17-11-09, 16:35
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by U_TUNING
Un mic update.......
Mi-a venit capota de tabla............e VARZA, PRAF, DISTRUSA ETC ETC
Voi posta poze cu ea zilele astea!!!!!
|
In afara ca s-a manjit colantul de rasina si ca la margini s-a mai atins milimetric cand am taiat marginile (unde oricum vine colantul din nou ce are?
|
|
|
17-11-09, 20:35
|
|
Stage 3
|
Bai fratilor nu mai fiti asa de rai, dupa ce ca e unul din putinii baieti din tara care lucreaza cu fibra de carbon.Dak nu va convin lucrarile lui si ati citit toate parerile de pana acum de la altii de ce va mai duceti pt lucrari la el.K sa il faceti de cacao.Totusi e destul de nou lucru cu fibra de carbon pe la noi si e normal ca produsele sa aibe calitate mai butin buna (dupa cum spuneti voi.mie unu dupa poze imi par super tari).Dak nu va convin lucrarile comandati din afara.Are si preturi bune si tot nu va convine ? IN ORICE CAZ SUNT FOARTE FRUMOASE LUCRARILE TALE.SPOR LA MUNCA SI SUCCES IN CONTINUARE.
|
|
|
19-11-09, 14:55
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by casp3r
Bai fratilor nu mai fiti asa de rai, dupa ce ca e unul din putinii baieti din tara care lucreaza cu fibra de carbon.Dak nu va convin lucrarile lui si ati citit toate parerile de pana acum de la altii de ce va mai duceti pt lucrari la el.K sa il faceti de cacao.Totusi e destul de nou lucru cu fibra de carbon pe la noi si e normal ca produsele sa aibe calitate mai butin buna (dupa cum spuneti voi.mie unu dupa poze imi par super tari).Dak nu va convin lucrarile comandati din afara.Are si preturi bune si tot nu va convine ? IN ORICE CAZ SUNT FOARTE FRUMOASE LUCRARILE TALE.SPOR LA MUNCA SI SUCCES IN CONTINUARE.
|
Eu spun asa.....TINETI PARERILE ASTEA PENTRU TINE!!!!!!!!, DUTE SI TU LA EL SA ISI BATA JOC DE TINE SI DUPA AIA SPUNE SI TU CE CREZI!!!
PANA ATUNCI JUST SHUT THE F%$#K UP:d:d:d:d
|
19-11-09, 18:12
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Eu spun asa.....TINETI PARERILE ASTEA PENTRU TINE!!!!!!!!, DUTE SI TU LA EL SA ISI BATA JOC DE TINE SI DUPA AIA SPUNE SI TU CE CREZI!!!
PANA ATUNCI JUST SHUT THE F%$#K UP:d:d:d:d
|
batut joc? Am facut prea multe acte caritabile si am vorbit prea frumos cu toata lumea si m-am ars... Am ramas in urma cu lucrarile bibilind de o suta de ori fiecare lucrare pana la ultimul firicel de praf, am ramas fara material in mijlocul lucrarilor fiindca nu luam avansuri, etc...
Acum lucrez cu inca un baiat ca sa fac cat de cat fata, si O sa fac piese de care vreau eu si o sa le pun la vanzare cand sunt gata, si nu o sa ma mai complic.
Capota de carbon o voi pastra ca model pentru cine mai vine peaici, si o voi vinde numai la pretul corect pt o asemenea lucrare, adica 450euro, nu la pomana pe 200!
Last edited by AlliedComposites; 19-11-09 at 18:16.
|
|
|
19-11-09, 22:09
|
|
  Stage 5
|
mai am o buza de Octavia RS
|
|
|
20-11-09, 00:20
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
|
Fratele meu daca tu consideri ca promitand unui om ca-i vei face o lucrare in maxim 1 saptamana si tu amani vreo 2 luni, nu raspunzi la telefon, minti in legatura cu timpii de livrare si asa mai departe.....daca tu crezi cumva ca asta nu e bataie de joc atunci te cam inseli amarnic!!!!!
In fine tu facai cum vrei....eu in momentul in care voi avea suma pe care am inteleso de comun acord voi face un drum la Bucuresti si daca vrei sa imi dai capota bine daca nu la fel de bine!!
Numai bine
|
|
|
21-11-09, 20:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Salut George,
Sunt gata piesele mele? Ne putem vedea maine sa le iau si sa le platesc?
Merci
|
|
|
22-11-09, 09:21
|
|
  Stage 5
|
Taz ,Ar fi trebuit sa fie gata de ieri dar nu m-a sunat vopsitorul,dar incerc sa dau de el azi si daca sunt gata ne putem vedea daca nu maine, numai bine!
|
|
|
26-11-09, 09:01
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Fratele meu daca tu consideri ca promitand unui om ca-i vei face o lucrare in maxim 1 saptamana si tu amani vreo 2 luni, nu raspunzi la telefon, minti in legatura cu timpii de livrare si asa mai departe.....daca tu crezi cumva ca asta nu e bataie de joc atunci te cam inseli amarnic!!!!!
In fine tu facai cum vrei....eu in momentul in care voi avea suma pe care am inteleso de comun acord voi face un drum la Bucuresti si daca vrei sa imi dai capota bine daca nu la fel de bine!!
Numai bine
|
Nu zic ca n-am gresit si eu, in e-mailul care ti l-am dat atunci mi-am asumat toata vina. Dar nu e mereu vina mea, chiar daca pare. De exemplu, daca aveam un avans de la tine, fi sigur ca nu stateam 2 saptamani pana imi ajungea carbonul... Ma duceam la una din firmele din bucuresti care vand, dadeam 40e si mai luam un metru si o faceam, fiindca cum ti-am zis, ma interesa cel mai mult sa o fac ca exemplu pentru toata lumea, chiar daca riscam sa ies pe minus...
Si uite alt exemplu: baiatul cu buza a facut scandal, de joi ii spun ca e gata si sa vina sa o ia, mi-a zis ca incearca vineri daca nu marti ca cica pleaca din oras, si uite ca e joi si nimic... Intre timp piesele lui taz au fost terminate de vopsitor ieri, si fiindca trei zile am stat in pat si am tocat banii pe medicamente si mers la doctori, a trebuit sa il aman pe taz inca o zi, ca sa ma imprumut de niste bani si sa pot sa platesc vopsitorul sa le iau... Din nou, nu zic ca nu gresesc si eu, recunosc asta, dar sunt si situatii cand desi nu pot controla cu nimic situatia, ma fac de cacao. Sunt multe motive de ce o comanda poate intarzia; trebuie migaleala totala la giecare pas, fara nici un milimetru de spatiu de eroare, altfel o iei de la inceput. Fiecare pas dureaza, pana pregatesti piesa, pana se usuca straturile de rasina, pana tai marginile, pana o nivelezi, etc, si la fiecare pot aparea probleme de te miri cum naiba e posibil. Si credema, toata lumea care a stat pe langa mine cand am facut piese stie, si a vazut ca apar niste probleme cateodata, de daca le-ai explica unui client ar zice ca-ti bati joc de el, ca nu e posibil.... In fine, te astept cand poti, si sper ca o sa-ti placa
|
|
|
27-11-09, 16:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AlliedComposites
Taz ,Ar fi trebuit sa fie gata de ieri dar nu m-a sunat vopsitorul,dar incerc sa dau de el azi si daca sunt gata ne putem vedea daca nu maine, numai bine! 
|
Te rog sa imi raspunzi aici!
Sunt gata sau nu piesele mele? Vreau doar un raspuns concret si la subiect.
|
|
|
27-11-09, 16:40
|
|
Stock
|
ce este cu piesele de carbon pe care le tot pui la vanzare ?
Te plangi ca nu ai bani dar te apuci sa le faci fara sa primesti comanda la ele ?
Sau varianta spusa de prietenii tai mai sus, cum ca ar avea defecte si au fost refuzate de client, este adevarata ?
Ma intereseaza si pe mine niste componente de carbon dar nu as vrea sa ma trezesc cu defecte si sa fiu aburit sa le accept asa.
Nu posteaza nimeni multumit de munca ta ? Doar critici ?
Banii pe doctori si medicamente nu se prea potrivesc in Romania, nu saracesti aici cu o raceala. Scuze, dar e prea cusuta cu ata alba scuza asta.
Last edited by razvannet; 27-11-09 at 16:43.
|
|
|
27-11-09, 19:32
|
|
  Stage 5
|
Bine, nu o sa pun poze cu piesele lui taz, o sa puna el diseara, sau cand are timp.
Cele doua piese care le-am pus de vanzare sunt consola de lancer care am facuto cand am venit in vara, ca aveam piesa, si ca sa nu stau degeaba pana veneau comenzi am terminato. Daca te uiti la poza, e aceeasi care am postato acum 2 luni aici in topic ca fiind de vanzare. A fost un baiat din constanta care zicea ca o vrea si ca o sa vina in bucuresti peste 2 saptamani sa o ia, dar nu a mai dat nici un semn, si nici eu nu m-am dat peste cap sa scap de ea, am tinuto ca exemplu pt cine a venit peaici....
Piesa a doua e cupra lipul baiatului de mai sus, care in continuare nu mai da semne de viata...ce ar trebui sa fac, sa stau cu ia la nesfarsit? I-am spus de mai multe ori ca e gata... El mai sus se lauda ca mi-o lasa cadou... Ce solutie am daca el se joaca de-a ba o vrea ba n-o vrea, decat sa o pun la vanzare si sa scap de ea? Nu am puso la pret de nimic numai ca sa scap de ea si sa-i dau teapa, am puso la acelasi pret, si cum ai vazut, am cerut o alta buza la schimb, ca de.... Buza habar n-am cat valoreaza, nu am ajuns la porsche sa intreb, dar el vroia 280ron pe ea, si cineva mi-a raspuns ca e doar 160
Ca sa inchei romanul, eu nu am buletin de romania, am plecat cu parintii in vara lui 97 in canada, cand aveam 13 ani... Deci nu stiu cat costa ca cetatea care are poate si asigurare, dar eu m-am dus la policlinica cu plata, am facut analize, ekg si doua radiografii la plamani... Nu zic ca a fost suma enorma, dar nu era doar raceala banala, si n-a trecut doar cu ceai de tei cu miere si nurofen, si cand pui ca la inceputul lunii m-am mutat, si a trebuit sa las avans plus amenajare minima, etc se aduna... Si cand nu mai vin 1500ron care ii asteptai, se ajunge la o debalansare....
Last edited by AlliedComposites; 27-11-09 at 19:35.
|
|
|
28-11-09, 20:07
|
|
 Stage 5
|
Atasez ceva poze cu piesele facute de George
Din pacate inca nu le-am primit pe toate inca.
Sunt lucrate ok desi se putea mai bine la partea de lacuire. O sa le polishez si eu putin.
03-12-09, 00:08
|
|
Stage 2
|
Salut, am sunat astazi pe cele 2 numere de telefon, pe unul, adica primul ...dupa ce a sunat de vreo 5 ori..a intrat un sunet ciudat..ca de fax...iar pe al 2`a ..direct mesageria vocala..
mai lucrezi ? daca da...cand ...si cum putem da de tine ? am inteles ca ai schimbat adresa ? sunt interesat sa-mi fac un element de caroserie ...cat mai repede...si cat mai bine...te bagi ?
astept un semn aici, pm sau mail jojosnipes at yahoo . com
succes
|
|
|
|
|