buna seara !!
va multumesc, is foarte incantata ca si clona ce sunt de atentia si interesul vostru... e si normal, nu? clona este de genul feminin, asa ca adora atentia...
dar ca si orice femeie, daca nu justifica atentia, o pirdeeeeeeeeee
vroiam sa justific atentia voastra cu un episod pilot special, si ma gandeam asa: sa scriu despre modul aiurea in care se vede 4tuning? despre cum nu exista nici un regulament la curse, indiferent de cine sunt organizate? despre o chestie mai fierbinte? adica despre una din cele 2-3 femei prezente adica discutate, barfite, comentate.... sau alte chestii picante despre vre-un user \"marcant\"?
neeeeeeeee
i'm pissed off
pana si aici, unde ma prezentam asa dragalash, venira baietii buni sa se certe !!!! AICI !!! oameni buni, nu stiti ca sunt fata, chiar daca sunt clona!!! va rrrrrrrrrrrrrrog, nu faceti off-topic! spuneti ca ma iubiti, ca ma admirati, etc, ce vreti voi, dar nu va certati intre voi AICI !!!!!!!!!!!!
aveti tot 4tuningu la dispozitie pentru asta, nu?
va rog, ca o clona umila dar cinstita, declarata sa imi dati sprijin, moderatorilor, adminilor, sa nu ii mai lasati sa se certe, macar aici!!!
v-am promis ca nu va dau motive sa ma banati, bine? 4tuning? vreau doar ca umil user, care am deshis un topic de succes, dupa cum vedeti, nu sa ma sprijiniti pe mine, ci:
ori sa va faceti treaba, pe care ca amini sau moderatori ati consimtit-o, ori sa ma banati.. e asa simplu... CLICK, OK?
iar pt ceilalti!!! putina rabdare, daca avem timp. cine intelege este \"intelegator\"
asa ca daca nu sunt banat/banata, maine episodul pilot