Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
Re: cursa 1 mai
cred ca e putin ocupat mai intai cu cursa de pe 9 sau 16 apr de la Bucuresti. din cate am inteles eu in calendarul competitional figureaza etapa de LR pe data de 30 apr la Constanta... dar, cel mai bine e sa asteptam totusi o confirmare din partea unui oficial...
Din cate stiu si eu am inteles ca va fi la Kogalniceanu pe aeroport, si tare bine ar fi daca s-ar face acolo.It`s much safer, si pt participanti si pt spectatori.Totusi cred ca Seby, ar trebui sa ne raspunda mai repede.
si daca va fii legala si daca...nu...un lucru este cert...strazile vor mirosii gravvvv a cauciucuri arse...si a benzina...vor urla bassi...deci...SHOW'ul este garantat 100%
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: cursa 1 mai
Quote:
Originally Posted by g_unit
si daca va fii legala si daca...nu...un lucru este cert...strazile vor mirosii gravvvv a cauciucuri arse...si a benzina...vor urla bassi...deci...SHOW'ul este garantat 100%
tre sa fie o legala...
ma mira faptu ca nimeni nu si-a spus intentia de a organiza o cursa...
psycho gandeste-te si la partea a doua : capetele de creta MAI ALES pe 1 mai vor circula pana noaptea tarziu...bine ca o sa vdm ne descurcam ca de vine si bacau vine si cardu de anonimi vine si Xce-u in numar mare...facem tuning...
dar totusi ar fi buna si o cursa pe 30 sau pe 1 pe bune...