Standul l/am facut pentru mine,pentru ca la momentul respectiv nu am gasit unul acceptabil ca pret si calitate in comert.
L/am facut in ideea in care nu vroiam sa ma chinui cu motorul sa il uzmesc de colo colo.Standul l/am folosit doar o data cand am avut de facut o reparatie capitala la motor, acum doar ma incurca prin garaj asa ca am zis ca daca cineva are nevoie mai bine il vand.
Suportul in sine care se ataseaza de motor este facut dupa modelul original de vw pt blocurile de 1.8l,se poate sa se potriveasca si pe alte blocuri nu stiu, el vine prins la capatul cu volanta.
Eu l/am facut cu simt de raspundere, teava este cu perete de 4mm,pe spate are roti din aluminiu masiv, am pus si un suport pt o tava,blocul poate fi rotit in diverse pozitii(0*, 45*, 90* si 180*),traversele pe care vin rotile se pot detasa, fiind prinse cu 2 suruburi M12 fiecare, pentru a fi stocat mai usor.
Din poze lipseste manerul care invarte motorul si boltu de siguranta. Asa arata acum dupa ce l/am curat de ulei
Ca pret nu prea stiu cat sa zic ...150 ron neg. astep oferte pe PM
Daca vrea cineva sa ii aduc vreo modificare,eventual un suport pt alt bloc sau orice alt ceva sa spuna si se rezolva.