Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Transmisii

Transmisii Ambreiaje, Cardane, Planetare, Diferentiale, Rulmenti, etc

Reply

Thread Tools
Old 07-04-11, 23:26   #1
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

Arrow ADUC LA COMANDA SAU DETIN PE STOC ORICE DISC DE AMBREAJ SAU CUTIE DE VITEZE AUTO/MANU

ADUC DIN U.E SAU DETIN PE STOC ORICE TIP DE CUTIE AUTOMATA <SAU REPAR> SAU MANUALA , KITURI DE AMBREAJ SH. SI TOT CEEA CE TINE DE TRANSMISIE PENTRU ORICE TIP DE MARCA SAU MODEL DE MASINA.

pentru intrebari sau cereri va asteptam la tel: 0741 590 805 <in cazul in care nu raspund la telefon lasati va rog un sms cu problema si revin eu cu un telefon in cel mai scurt timp!>

toata stima!
Cristian
Old 29-04-11, 01:53   #2
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

Default Re: ADUC LA COMANDA SAU DETIN PE STOC ORICE DISC DE AMBREAJ SAU CUTIE DE VITEZE AUTO/

sus!!
Cr0c0 F is offline   Reply With Quote
Old 29-04-11, 18:04   #3
ionutz78

Stock

Default Re: ADUC LA COMANDA SAU DETIN PE STOC ORICE DISC DE AMBREAJ SAU CUTIE DE VITEZE AUTO/

Salut am o am problema am un vw bora si se aude un zgomot in cutia de viteze cred..am schimbat uleiul de la CV , uleiul era inchis la culoare si sidefat cu urme f fine de metal. acum simtomele au mai scazut prin faptul ca se aude mai putin acel zgomot la decelerare in forta adica la coborarea unei pante.. sau cu schimbatorul in pozitia neutra. am mai intrebat unii mecanici cea mai plauzibila explicatie ar fi ca am probleme la un rulment in CV de pe trenul mobil sau trenul fix. Am ridicat masina pe cric cu o roata suspendata(roata dreapta ,apoi stanga) am bagat treptat in viteze si masina s-a comportat asemanator .. acel zgomot apare cand nu mai aceleram , mentionez ca planetara nu "caraie" cand virez la maxim. Any suggestions pls? Multumesc anticipat.
ionutz78 is offline   Reply With Quote
Old 29-04-11, 23:32   #4
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

VOLANTA. stima...
Old 30-04-11, 17:25   #5
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

cutii getrag f 28 opel 4x4 reparati? are grupul dus si sicronul de la a 2a...
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 30-04-11, 18:23   #6
ionutz78

Stock

Poti sa-mi dai un argument .. de ce volanta si nu altceva? Merci!
Old 30-04-11, 23:28   #7
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

pt ca am avut aceeasi problema acum 2 sapt la un a6 si am inlocuit absolut tot ce tinea de ambreaj.

nu ma ocup de cutii manuale

stima!
Old 16-05-11, 19:15   #8
bogdas

Stage 5

bogdas's Avatar

Nu este volanta , este problema de uzura sau "defect" in cutie ... grupul conic sau diferential ,,, daca sunetul in trepte , sau pe netru cand accelerezi ... ca acela,orecum, cand mergi in marsarier ! Ca reparatie nu stiu daca renteaza, mai bine o cutie second !
bogdas is offline   Reply With Quote
Old 17-05-11, 14:33   #9
ionutz78

Stock

Sunetul este numai la decelerare(cand iau piciorul de pe acceleratie) asta aflandu-ma in orice treapta. La vit mari nu se mai aude acel sunet(se aude un sunet fin si inalt la decelerare).. si dupa ce merg vreo 5-10 kmm sunetul se estompeaza, dar tot mai exista. mi-a mai zis cineva ca ar fi de la rul de pe grupul diferential sau rul de pe axul fix sau axul mobil din CV.
Multumesc O zi buna!!!
Old 17-05-11, 17:42   #10
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

UPPP!!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -