Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Consumabile

Consumabile Uleiuri, Filtre, Etc.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 22-04-08, 20:43   #1
WBL-87

Stage 5
 
WBL-87's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 304
Default Vand orice tip de ulei Selenia si Urania

Vand orice tip de ulei SELENIA

Selenia ( original Italia , recomandat pentru Fiat , Alfa Romeo , Lancia , Masserati etc )

1 ) - Selenia Racing 10 w 60

DESCRIERE :

Ulei 100 % sintetic pentru motoarele masinilor de sport si curse pe benzina aspirate turbo sau multivalve. Selenia Racing a fost elaborat de FL GROUP in scopul folosirii la automobilele de sport produse de Alfa Romeo si Masserati , ceea ce nu exclude folosirea sa la automobilele de serie. Este excelent pentru autovehicolele cu catalizator si pentru cele cu combustibil ecologic.

MODUL DE UTILIZARE :

Se foloseste in cursele sportive ( raliuri , curse de pista , etc ) indicandu-se schimbarea uleiului la 5000 km. In conditii normale de lucru a motorului , se recomanda schimbarea uleiului Selenia Racing la 20.000 km la motoarele aspirate si la 10.000 km la motoarele turbo sau multivalve.

AMBALAJ : 2 litri


2 ) - Selenia Performer 5 w 30

DESCRIERE :

Ulei de motor semisintetic recomandat la recomandat la autovehicolele pe benzina cu motoare aspirate , turbo si multivalve. Este excelent deasemenea pentru vehicolele care poseda catalizator sau folosesc combustibil " ecologic " .

MODUL DE UTILIZARE :

Pentru folosirea generala se indica schimbarea uleiului la 20.000 km la vehicolele cu motor aspirat si la 10.000 km in cazul motoarelor turbo sau multivalve.
Produsul FL GROUP a fost formulat pentru a asigura o ocrotire exceptionala a motorului in conditii grele ( chiar pana la - 35 grade C ) si la o mare intensitate de exploatare .

AMBALAJ : 2 litri , 20 litri .


3 ) - Selenia 20 K - 10 W 40

DESCRIERE :

Ulei de motor semisintetic " energy conserving " ( economie de benzina ) pentru motoarele pe benzina de noua generatie .
Asigura protectia motorului in fiecare automobil cu motor aspirat , turbo sau multivalve , dand posibilitatea de schimbare a uleiului la 20.000 km .

MODUL DE UTILIZARE :

Conform recomandarii constructorului ( FIAT ) se indica schimbarea uleiului la 20.000 km in automobilele cu motor aspirat turbo sau multivalve.

AMBALAJ : 1 litru , 2 litri , 5 litri , 50 litri .
WBL-87 is offline  
Old 22-04-08, 21:36   #2
WBL-87

Stage 5
 
WBL-87's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 304
Default Re: Vand orice tip de ulei Selenia si Urania

4 ) - Selenia 20 K Alfa Romeo 10 w 40

DESCRIERE :

Ulei de motor compus din 2 parti sintetice si una minerala pentru motoarele aspirate , turbo si multivalve. Selenia Special Formula Alfa Romeo este excelent pentru autovehicolele cu catalizator sau cele care folosesc combustibil " ecologic " .
Selenia Special Formula Alfa Romeo , in afara de trasaturile tipice pentru uleiurile din seria Selenia , se distinge prin aceea ca poate fii folosit si la motoarele de mare putere.
Selenia Special Formula Alfa Romeo depaseste cu mult valorile calitative definite de cei mai mari producatori , de aceea poate fi folosit la toate motoarele de benzina aspirate , turbo sau multivalve , fara deosebire de marca si capacitate .

MODUL DE UTILIZARE :

Conform indicatiilor constructorului ( Alfa Romeo ) , se recomanda schimbarea la 20.000 km la motoarele aspirate si la 10.000 km la motoarele turbo si multivalve .

AMBALAJ : 2 litri , 5 litri .


5 ) - Selenia Gold 10 W 40

DESCRIERE :

Ulei de motor compus din 2 parti sintetice si una minerala pentru autovehicolele pe benzina si diesel cu motoare aspirate , turbo sau multivalve.
Selenia GOLD se poate folosi la automobilele care poseda catalizator sau consuma combustibil ecologic. Acest ulei a fost compus pentru inlesnirea lucrului in conditii foarte severe.
Selenia GOLD in afara de alte trasaturi tipice pentru uleiurile din gama Selenia ( curatenia motorului , stabilitate maxima la temperaturile inalte ) , are doua trasaturi : micsorarea consumului de ulei si inlesnirea pornirii in cazul temperaturilor scazute .

MODUL DE UTILIZARE :

Conform indicatiilor constructorului ( FIAT ) se recomanda schimbarea la maxim 15.000 km la motoarele aspirate , turbo sau multivalve. Daca alti producatori nu recomanda altfel , schimbarea uleiului trebuie facuta la max. 20.000 km la motoarele aspirate si la 10.000 km la motoarele turbo sau multivalve.
Acest ulei poate fi schimbat conform recomandarilor constructorului autovehicolului sau la 20.000 km la vehicolele cu motor aspirat , iar la 10.000 km in autovehicolele cu motor turbo sau multivalve .

AMBALAJ : 1 litru .


6 ) - Selenia ACT

DESCRIERE :

Ulei de motor semisintetic , care permite protejarea activa a tuturor tipurilor de motor . Selenia ACT foloseste toate realizarile noi ale lui FL GROUP facute dealungul anilor.
Peste 10 milioane de vehicole de diferite marci si capacitati folosesc Selenia , fiind un adevarat test al calitatii produsului.

MODUL DE UTILIZARE :

Conform indicatiilor constructorilor FIAT , se recomanda schimbarea uleiului la 15.000 km la autovehicolele cu motor aspirat , turbo sau multivalve.
Acest ulei poate fi schimbat conform recomandarilor constructorului autovehicolului sau la 20.000 km la vehicolele cu motor aspirat si la 10.000 km in autovehicolele cu motor turbo sau multivalve .

AMBALAJ : 2 litri .
WBL-87 is offline  
Old 22-04-08, 22:32   #3
WBL-87

Stage 5
 
WBL-87's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 304
Default Re: Vand orice tip de ulei Selenia si Urania

7 ) - Selenia Turbo Diesel 10 W 40

DESCRIERE :

Ulei de motor compus din 2 parti sintetice si una minerala , pentru motoarele diesel aspirate sau turbo . Selenia Turbo Diesel a fost formulat cu scopul de a elimina situatia de ingrosare a uleiului. Acest fenomen - care consta in stratificarea diferitelor substante de carburi in procesul de ardere - este foarte impovarator pentru motoarele cu injectie directa a combustibilului.
Selenia Turbo Diesel elimina definitiv problema descrisa mai sus si in afara de aceasta garanteaza : micsorarea consumului de ulei , si stabilitate maxima in conditiile temperaturillor inalte.

MODUL DE UTILIZARE :

Conform indicatiilor constructorilor ( FIAT ) , se recomanda schimbarea uleiului la 15.000 km in motoarele cu injectie directa si la 7500 km in motoarele cu injectie indirecta , aspirate sau turbo .

AMBALAJ : 1 litru , 2 litri , 5 litri .


8 ) - VS Europa 15 w 40 , 20 w 50

DESCRIERE :

Ulei de motor universal , de tip mineral , de inalta calitate si fiabilitate ridicata.
Este destinat pentru motoarele pe benzina si diesel de toate marcile. VS Europa isi prezinta cel mai bine valoarea in automobilele de oras ( city car ) . VS Europa poate fi folosit deasemenea la motoarele care dispun de catalizator sau folosesc combustibil " ecologic " .

MODUL DE UTILIZARE :

VS Europa din punctul de vedere al calitatii intrece produsele celor mai renumite firme internationale si poate fi folosit in toate tipurile de motoare cu benzina si diesel aspirate.

AMBALAJ : 1 litru , 2 litri , 5 litri .


9 ) - VS MAX Diesel 15 w 40

DESCRIERE :

Ulei de motor, de tip mineral , de inalta calitate si fiabilitate ridicata. Este destinat pentru motoarele diesel aspirate ale diferitelor marci de autovehicole .

MODUL DE UTILIZARE :

VS MAX Diesel intrece prin calitatea sa cerintele celor mai mari producatori europeni , tocmai deaceea poate fi folosit la motoarele diesel aspirate ale diferitelor marci de automobile .

AMBALAJ : 1 litru , 2 litri , 5 litri .
WBL-87 is offline  
Old 22-04-08, 23:16   #4
WBL-87

Stage 5
 
WBL-87's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 304
Default Re: Vand orice tip de ulei Selenia si Urania

10 ) - HPX 20 W 60

DESCRIERE :

Ulei de motor semisintetic de culoare verde , cu un inalt indice de viscozitate pentru motoarele pe benzina si diesel indiferent de marca si putere ; HPX este ideal pentru autovehicolele care poseda catalizator . A fost formulat cu gandul la autovehicolele care au un numar mare de km parcursi si un consum mare de ulei , si / sau cu o mare emisie de produs ars ( gaze ) . Se recomanda pentru motoarele cu un parcurs de cel putin 50.000 km . HPX garanteaza: micsorarea consumului de ulei ( de peste 50 % ) si elimina efectul de fumegare din teava de esapament , deci un randament mai bun al motorului.

MODUL DE UTILIZARE :

Se recomanda schimbarea la 10.000 km la motoarele cu benzina si la 7500 km in motoarele diesel.

AMBALAJ : 1 litru , 2 litri , 5 litri .


11 ) - VS GAS 15 W 40

DESCRIERE :

Un ulei mineral pentru motoarele de benzina , adaptat la specificul de alimentare cu gaz LPG sau metan.
VS GAS a fost formulat cu scopul de a ocroti motorul fata de temperaturile inalte care rezulta in timpul "arderii uscate " , care este consecinta folosirii combustibiilor cu gaz . Utilizarea neintrerupta a acestui ulei si folosirea totodata a instalatie de gaz , permite prelungirea duratei de schimbare a uleiului cu 50 % .

MODUL DE UTILIZARE :

Se indica schimbarea uleiului VS GAS la 10.000 km in motoarele care folosesc metan sau gaz LPG si la 15.000 km la motoarele alimentate cu benzina.

AMBALAJ : 1 litru .
WBL-87 is offline  
Old 22-04-08, 23:22   #5
WBL-87

Stage 5
 
WBL-87's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 304
Default Re: Vand orice tip de ulei Selenia si Urania

Selenia mai dispune de o gama larga de ulei pentru transmisii mecanice la autoturisme si autocamioane , unsori speciale de larga folosinta pe baza de litiu , ulei pentru transmisiile automate si hidrostatice , lichid de frana sintetic folosit la sistemele de franare cu disc si / sau tambur , pentru sistemele hidraulice , lichid concentrat pentru radiatoare pe baza de glicolului etilenic pentru sistemele de racire ..... etc ....


Pentru mai multe informatii : 0764.544.383 Marius sau id mess Marius_Class
Produsele sunt originale si sunt importate din Italia ... pentru preturi va rog folositi pm sau tel.

Nota Moderator: "Pentru preturi..."...de fapt,pentru LIPSA preturilor,s-a inchis topicul !
Aici nu facem misto unii de altii ci ne respectam unii pe altii. In concluzie,va trebui sa tii cont de obligatia de a respecta regulamentul...aici nu este nitargul vitan ,nici situl bursa....Aici pretul si datele de contact sunt obligatorii.
Multumesc pentru intelegere,astept sa-mi fie comunicate detaliile lipsa si sper sa fie pt ultima data cand completez eu ceva ce erai obligat a completa tu !

Last edited by lascarica; 07-05-08 at 03:26.
WBL-87 is offline  
Closed Thread


- Copyright 2024 4Tuning -