Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Consumabile

Consumabile Uleiuri, Filtre, Etc.

Reply

Thread Tools
Old 23-04-12, 13:42   #1
Caraba Catalin

Stock

Default Ce parere aveti despre METABOND?

Sunt colaborator Metabond si as dori sa stiu ce parere aveti despre produsele noastre si daca sunteti interesati in achizitionarea acestora.
Caraba Catalin is offline   Reply With Quote
Old 29-08-12, 20:51   #2
ar_florin

Stage 2

ar_florin's Avatar

Default Re: Ce parere aveti despre METABOND?

Eu am folosit Metabond aditiv pt motorina la un VW Passat motor 2.0 TDI 136 CP cod BGW.
Cam dupa 140 km rulati cu Metabond adaugat in motorina, valorile a doua dintre injectoare au revenit in parametri. Asadar la mine a dat rezultate. Vedeti aici la pagina 17 comentariile si dovezi reprezentand citiri cu tester ale valorilor injectoarelor inainte si dupa folosire. http://vwforum.************/topic/18.../page__st__320
Intre timp am vandut VW si am o Alfa Romeo 156 1,9 JTD 8v 116 CP. Nu am avut si sper sa nu am probleme cu injectoarele la Alfa, dar din cand in cand mai pun preventiv cate o doza de "intretinere" de Metabond deoarece inca nu am consumat flaconul. Am mai luat motorina si din alte surse decat din statiile de carburanti si atunci in special am pus Metabond.
Asadar eu sunt multumit de produs, mai ales ca la VW am rezolvat cu 105 ron (cu atat am luat flaconul de 250 ml de Metabond) o problema care altfel as fi rezolvat-o cu vreo 8.000 ron (4 injectoare x ~2.000 ron bucata).
ar_florin is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -