Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Consumabile

Consumabile Uleiuri, Filtre, Etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 22-03-11, 22:15   #1
pushtiulk

Stage 4
 
pushtiulk's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 178
Member of:
[Insomnia]
Default Vand Xenum Intake Pro

Xenum Intake Pro curata eficient sistemul de admisie si sistemul de carburatie. Se poate folosi in curatarea admisie, clapetei de acceleratie, camerei de ardere, precum si a valvei EGR. Nu afecteaza sondele Lambda si catalizatoarele. Lubrifiaza carburatorul si valvele.

Aplicare:

Motor pe injectie: Indepartati furtunul de admisie a aerului. Aplicati Xenum Intake Pro direct in galeria de admisie. Porniti motorul. Aplicati Xenum Intake Pro in galeria de admisie in timp ce miscati clapeta de acceleratie, pentru a curata pe ambele parti.

Motor pe carburatie: Indepartati filtru de aer. Aplicati Xenum Intake Pro direct in furtunul de cauciuc al carburatorului. Porniti motorul si inserati furtunul de plastic al Xenum Intake Pro direct in camera de admisie a carburatorului. Aplicati aproximativ 1/3 din Xenum Intake Pro in cantitati mici in timp ce motorul este pornit.

Pret: 41 RON / tub aerosol 500 ml

Membrii 4Tuning beneficiaza de 10% discount. Ca de obicei, livrarea este gratuita in Bucuresti. Pentru intrebari sau comenzi, nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,
Stelian
pushtiulk is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -