alo, pustiu, marele racer din Partea de vest, ea le face pe toate cu gura si din taste, nu cu fapte... cand o face ceva bun si constructiv, sa ne anunti si pe noi, ca vad ca esti purtatorul de cuvant.
ma bucura intuitia de care dai dovada :da e purtatoru meu de cuvant in anumite situatii ....
in rest daca ai nevoie de labo si ce vezi tu ca ma mai ocup astept sa ma contactezi
numa bine !
ba stitzi ceva??? eu nu inteleg nimik!!! pt ce ceretzi voi 600E si pt ce ceretzi 1500? si indiferent pt ce ati cere se ofera ceva garantzie? adica in 2 luni nu imi cade usa in cap? exista o masina pe care s-a montat asa ceva(un sistem made by you?) ca poze pe net sunt garle cu masini facute pe comp cu lambo dors si eu stiu ce alte ornamente nemaivazute...exista si o sectiune pe acest forum care se ocupa de chestii dastea...fitzi si voi mai explicitzi si oferitzi cat mai multe detali sa nu va mai ia lumea la rost(vb din experientza pt ca odata am postat oarecum aiurea si nu am explicat cum trebuie si imi venea sa dau cu monitorul de pamant de nervi pt ca ma contraziceau unele persoane pe fapte adevarate care mi s-au intamplat personal) asa ca ce oferitzi si la ce pretz pana la urma ca scheme si poze cu sisteme lambo doors am si eu garla daca vretzi va si postez si am si oameni care s-au batut cu pumnu in piept ca stiu sa faca!!! nu de alta dar m-ar interesa si nu dorm pe salteaua plina cu bani sa pot oferii orice pretz....
Flavia...LSD-urile se fac doar in Germania, asa ca tu nu poti sa spui ca faci LSD.Cat despre Zozo, am vazut cum a distrus practic o masina, asa ca eu nu i-as da nici macar 10 euro pentru usile lui.SEC.
cred ca cel mai in masura care ar fi sa vorbeasca despre asta este posesorul unei masini facuta la noi
Salut !
Va pot oferi Kit-ul Lambo Door din poze la 750 Euro.
Date tehnice:
- kit universal Lambo Door pt. orice fel de masina
- 4 pistoane pe gas
- deschidere verticala de 90 grade
- punct oprire deschidere usa reglabil
- cd manual instalare
Din pacate nu am poze si cu aripa atasata.
Pot sa va spun ca sunt produse in US si sper ca in curand sa pot oferii si garantie.
Am mai atasat cateva imagini ca sa va faceti idee de mecanism.