bara fata skoda fabia toate modelele si cu facelift si fara si cu motor si fara si cu roti si fara ....staa ca vaca in garaj si mereu imi ating masina de ea cand ies.....astept oferte este identica cu cea din poza chiar pot sa zic putin mai reusita in partea de jos unde are o buza foarte finuta ...si combinatii chiar.....apropo daca se decupeaza pe interior sistemele de prindere si alea de pe acolo poate sa vina pe mai multe masini...asa am auzit si eu
e din ce se fac barile normale ...deci a fost o bara de skoda fabia ORIGINALA si pe ea s'au facut modificarile ca in poza aerisiri frontale marite si prize laterale ....150Euro neg depinde de oferta
esti simpatic bizonule.....scuza'ma ca nu am spalat'o sa o arat...este super finisata trebuie dat spritzchit si vopsea pe ea.........eu nu am comentat ca in unele poze ale tale e nespalata masina....so.....peace......o sa o si spal si polishez sa o dau cu creme speciale......cat despre partea cu sa ii dau o vopsea?????????? hmmm pai eu nu sunt ca altii care tot fac investitii ca apoi sa vanda....nu ma refer la nimeni sau la nimic......deci...o sa dau o carpa pe ea as o pun mai fatoasa:P
cred ca da...dar trebuie taiata pe interior.....alea urechile alea de montare...oricum....o dau la 3mil mai ieftin de atat nici daca faci pe comanda spoiler nu iese so...astept