25-10-05, 22:35
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
folie sau ionizare
am auzit ca exista un astfel de \"atelier\" in dr. taberei, unde se ionizeaza geamurile. as fi vrut ceva finutz, adica semi-transparent, 4 geamuri + luneta, cred ca 50% ionizat.
stie cineva cam cat costa, sau ce efecte secundare are aceasta operatie ?
se merita mai mult o folie? exista folie semi-transparenta ? daca da cam cat ar fi una fara autorizatie  , ca cealalat situ cat e
help pls.
ps: exista geamuri ionizate fara \"efectul\" ala de oglinda, sa fie pur si simplu negre .. .fumurii  ?
|
|
|
26-10-05, 14:22
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
repercursiunile la ionizare ar fii k .. nu ti le mai etansheaza bine .. si iti intra apa .. e patzian de mine si de altzii efectul de oglinda e doar ziua .. dar cu ionizatele n`ai problema cu garda ... asa .. pe cand cu folia e relativa  )
|
26-10-05, 14:42
|
|
 Stage 5
|
hmmm ionizarea e mai pretentioasa ca folia adik cand speli geamurile nu prea mult frecate ca se zgarie si in tipm se fac naspa!
eu am ales ionizare din motiv $ ! si cand se strica le mai fac o data! eu am dat pt logan 1,8 mil la pitesti! si deocamdata nu am probleme cu etansarea si sper sa nici nu apara!
|
|
|
26-10-05, 15:00
|
|
|
eXtreme USER
 Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
Domne ce o tot dati pe gard.Folia e folie.Ionizatul e batjocura.Se ia politia de tine dar... altul e aspectul cu folie!
|
|
|
26-10-05, 15:43
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
pai si pana la urma gasesc folie semi-tranasparenta ? adica sa nu fie un negru dinala de bate la ochi. am intrebat undeva, unde montau folie autorizata cica, cu garantie pe viata, si ma costa aproximativ 4.5 mil daca tin bine minte, luneta si geamurile din spate. cum eu vreau si pe geamurile din fata, pretul ar fi cred de 6 mil. totusi caut si ceva asemanator la un pret decent, cu riscu de a fi fara autorizatie.
|
|
|
26-10-05, 16:37
|
|
 Stage 5
|
du-te frate le Pitesti......eu am fost sa ma interesez pt. golful meu si ma costa doar 1.200.000.........cu autorizatie. Toata masina...
|
|
|
26-10-05, 19:32
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
da-mi si mie mai multe detalii, unde in pitesti ? ?
|
|
|
26-10-05, 19:44
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"steaua23\"
da-mi si mie mai multe detalii, unde in pitesti ? ?
|
... la intrarea in Pitesti (dupa ce treci de complexul PIC)faci dreapta si a doua strada la dreapta la aprox. 200 m tot pe dreapta (ce chestie cu dreapta asta..  ) se gasesc baietii.Faza tare la toata povestea asta este k nu trebuie sa cauti in tot Pitestiul pt. a gasii firma respectiva....oricine se poate descurca iar pt. ati fii mai usor chiar inainte de a face dreapta pe straduta treci pe sub o pasarela pe care se afla un indicator spre......tot ce ti-am zis eu aici  ...sper k ai inteles ceva ,bine eu spun toate astea pt. k cunosc orasul la perfectie..  dar sunt sigur ca te descurci..numai bine
|
29-10-05, 15:48
|
|
Stage 2
|
super pret
ar fi super la pretul ala... Dau ceva acte?
la noi in cj se monteaza cu 4.800.000 pe luneta si geamuri spate, mi se pare exagerat de mult
|
|
|
29-10-05, 16:53
|
|
 Stage 5
|
Re: super pret
Quote:
|
Originally Posted by \"melo\"
ar fi super la pretul ala... Dau ceva acte?
la noi in cj se monteaza cu 4.800.000 pe luneta si geamuri spate, mi se pare exagerat de mult
|
sunt omologate frate.......am intrebat eu..
|
|
|
29-10-05, 17:19
|
|
 Stage 5
|
ce spune bizonul e IONIZARE cel putin eu acolo le-am ionizat!! s-au apucat baietii de folie???
pretul difera de la masina la amsina deoarece la mine a fost de lipit luneta si a fost mai mult adic 1,8 mil!
|
|
|
29-10-05, 19:21
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
deci am fost in vitan sa intreb de folie. folia omologata 3M ma costa cc 6.5 mil pentru luneta si geamurile spate ... garantie 8 ani + autorizatie.
pe geamurile fata mi-au explicat ca nu se poate da nici un fel de omologare.
in schimb am intrebat si de folie neautorizata ... care costa intre 1.8 si 1.5 mil pentru toata masina, mai putin parbriz.
apropo: stie cineva care e riscu pentru folie neautorizata ?? eu stiam ca-ti ia talonu' si ti-l inapoiaza abia dupa ce ai dat jos folia ...
|
|
|
29-10-05, 19:37
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"steaua23\"
deci am fost in vitan sa intreb de folie. folia omologata 3M ma costa cc 6.5 mil pentru luneta si geamurile spate ... garantie 8 ani + autorizatie.
pe geamurile fata mi-au explicat ca nu se poate da nici un fel de omologare.
in schimb am intrebat si de folie neautorizata ... care costa intre 1.8 si 1.5 mil pentru toata masina, mai putin parbriz.
apropo: stie cineva care e riscu pentru folie neautorizata ?? eu stiam ca-ti ia talonu' si ti-l inapoiaza abia dupa ce ai dat jos folia ...
|
pai vezi k stii...si asa iti faci gaura la buget..  dar referitor la \"organ\" fratimiu a avut de-a face cu asa ceva...acum 2 luni i-am pus folie de targ la un prieten, iar a doua zi la oprit garda si la luat la intrebari..stiind park la ce avea sa se astepte l-am invatat k in cazul in care il va oprii si-i va cere dovada de omologare sa se dea lovit si sa le spuna k a uitat talonul acasa.Pana aici toate bune insa tot si-a luat amenda pt. k nu avea actele masinii + k trebuie sa stai dupa ei pana te da la verificat, deci in concluzie nu face ...si am dat-o jos pe toata .(a doua zi)...dak totusi vrei sa-ti pui eu te sfatuiesc sa o faci \"legal\", asa nu vei avea batai de cap.Apropo, folia pusa de mine era cea mai deschisa k nuanta, deci nici asa nu ai \"prioritate\" cu toate rugamintile lui ala mic (fratele) .......
|
|
|
|
|