Caseta servodirectie cu pompa, vas pt lichid, fulie, curea, suporti de prindere, absolut completa, doar se monteaza pe masina, perfecta stare.
Pret 5.000.0000 lei
Tel. 0723.354.218.- Razvan
imi pare rau, pretul nu e discutabil, mai ales ca e completa, deci nu iti mai trebuie nimica, adica sa mai alergi pe la dezmembrari sa iei suportul de prindere al pompei sau nu mai stiu ce.
5.000.000 doar caseta completa.
pt montaj daca vrei ne putem intelege.
in targ in vitan e 6.000.000 doar caseta, fara pompa fara altceva, iar la dezmembrari vreo 7.500.000
e nici chiar asa. m-am interesat nu demult la dezmembrari pe mihai bravu si nu iesea mai mult de 6 mil tot ansamblul (imi zicea: 2 mil caseta, 2 mil pompa... etc). dezavantaje: 1-posibil sa nu-ti dea tot ce ai nevoie, 2-nu stii in ce stare sunt piesele si daca merg, 3-nu monteaza si nu-i doare capu. daca nu-ti merge apoi servodirectia te speli cu ea pe cap.
deci revin cu intrebarea... mi-o montezi si mie in pretu de 5 bulioane? nici banii astia nu-i am momentan, dar as putea sa fac un efort.
in primul rand daca ai motorul de 1300 sar putea sa nu iti mearga prinderea, la motorul de 1300 sun altfel de suporti. in 5 mil iti dau doar servo fara montaj.