se vinde climatronic , toata instalatia
merge pe Golf 2, Golf 3, pasat B3 ,B4 Jetta, Vento
calculator , ecran , compresor, radiator , partea de radiator si ventilator din intriorul masinii , electrica aferenta
pret 450 euro
__________________ execut Evacuari Inox ,admisii aluminiu custom. Suduri in Inox ,Aluminiu ,Magneziu in mediu protector .Taieri flanse cu plasma pt admisi sau evacuari . DEZMEMBRARI VW GOLF 1,2,3,4, PASSAT B3 B4 Corrado
Diferite motorizari: 1400, 1600, 1800, 2000 8v, 2000 16v, 2800 VR6, 1900 D, TD, TDI YM/ID: ugodvamesu E-mail:ugodvamesu@yahoo.com TEL: 0722410820
Hai ca m-ai facut curios. Instalatia provine dupa B3 sau B4? Ce ma intereseaza este instalatia originala de g3 sa nu mai stau sa schimb fata panoului de comanda ca nu se gaseste cu una cu doua. Pun niste imagini cu climatronicul de G3 si crede-ma ca stiu cu ce se mananca asa ceva.As fi recunoscator daca ai posta imgini cu instalatia ta.
nu am inteles ce anume vrei ..ce vand eu sunt 2 instalatii si de B3 si de B4 si sunt identice nici cea mai mica diferenta intre ele
poate te conving pozele
intre orice climatronic nu e nici o diferenta la partea electrica si nici la partea de ventilatie ..difera doar plasticul ornamental de la panoul de comanda sau eventual panoul cu tot ca forma si butoane dar ca mufe sunt identice