Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-09-05, 21:53   #1
vladenko

Stage 1

Default 525 24 valve E34

salut
so ...am achizitionat masina acum 2 luni vreau sa o dau pt ca acum am bani sa iau una din germania ceva mai nou ..so .. ma intelegeti .....incerc sa fac un pret cat mai bun sa o dau cat mai repede....dar...am si bagat destul de mult in ea ..hai sa va spun cam cum sta treaba

am cumparat un 525 acum 2 luni cum va spuneam ....i-a fiert motorul . radiatorul a crapat .. garnitura de chiuloasa la fel ....so tinand cont de cheltuielile aferente reparatiei ..si tinand cont ca in momentul in care s-a desfacut motorul ..mecanicul a realizat ca era un 2.5 motor vechi .. pe lant si ca avea si blocul fisurat..am decis sa caut un motor misto pt ea

am gasit la 1100 E o masina intreaga cu numere de germania abia venita ..am luat-o
am pus motorul de 2.5 24v 192 de cai de pe aia pe a mea ....la fel si cutia

so ..masina am luat-o la 3.300 E ....si am bagat urmatorii bani in ea :

300E sunet ( cd player mp3 pioneer . boxe fatza spate NOI NOUTZE FACTURI GARANTIE )
motor + cutie 800E ( masina toata am luat-o cu 1100 ..si dupa ce am luat motor si cutie am dat-o cu 300 )
radiator ( de pe un m5 ) 100 E
volan ( de pe acelasi m5) 2.000.000
placute frana spate noi noutze 1.000.000
ulei + filtru ulei + antigel ( schimbate ieri ..la fel ca si placutele ) 2.500.000
curea noua 1.000.000
manopera la toata treaba asta 250 E
asigurare 50 E ( valabila pana in martie 2006)

evident au fost si alte cheltuieli am trecut doar cele care il vor avantaja si va profita de ele noul proprietar

so total costuri masina 4.700 E

toate modificarile si piesele de care v-am vorbit s-au facut ( pus ) in ultima saptamana

ca sa va zic mai multe despre masina : dublu climatronic . piele ( impecabila ) geamuri + trapa + oglinzi electrice ,inchidere centralizata , alarma , de sunet am am scris mai sus ) din pacate asa am luat si eu masina pe spate 2 jante pe 17 antera ( superbe ) pe fata 2 de tabla ( fostul proprietar a lovit o janta cand erau pe alta masina mai bine zis a facut-o praf iar a treia a ramas la el n-am avut timp sa o iau )

ce mi-a zis mecanicul ca ar mai trebui facut ...bujii 1.800.000 lei ( eu ieri am luat masina de la el ..eventual daca nu se da repede .. le voi schimba eu .. ) si rola de la curea cam face figuri mi-a recomandat sa o schimb dar nu e super grav si super urgent

acum astept sa vad ce aveti si voi de spus ....ca sa o dau repede vreau 4.300 nediscutabil ... ganditi-va totusi ca e un 2.5 24 v 192 de cai din 93 (motorul ) caroserie 1988 si 1000 E s-au bagat numai in motor si manopera la el !!!!

vlad
id yahoo messenger : arcadiacafe
tel : 0726638587

nu ma intereseaza schimburi de nici un fel !
vladenko is offline  
Old 21-09-05, 02:13   #2
All-X

Stage 4

Default *

vladenko eu unu it urez multa bafta la vanzare, masina din cate ai descris-o tu e supertare... da' acuma hai sa iti spun o mica poveste: sm luat un 318, E30, acu un an jumate cu 2000, era cazut rau de tot asha ca pot spune ca l-am repus pe roti ( l-am refacut dela tabla la motor tot) si am bagat cam 1800 in el. Acum doua saptamani l-am dat.. ghici cu cat??? aproape 2400. Nu vreau sa te descurajez da' asta e piata in Romania.
Inca o data BAFTA LA VANZARE si tot respectu'

- Copyright 2026 4Tuning -