Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-07-05, 19:07   #1
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

Default Vreau masina

Vreau neaparat orice masina bunicica pt varsta mea + cativa prieteni tot de varsta asta ... de ex :
1. TRABANT 601
2. Fiat 850
3. Fiat 650
4. Fiat 126
5. Dacia 500
6. MINI -dala vechi
ceva genu .... VB SERIOS
Old 04-07-05, 19:24   #2
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

si eu sunt interesat de asa ceva... ) ... :P
acuma pe bune...
Detman is offline  
Old 04-07-05, 21:11   #3
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

De vanzare Dacia 1100 fara acte!! poze gasiti si voi pe bazar daca cautati!
mpa is offline  
Old 04-07-05, 22:04   #4
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

fara acte ma ... dupa ce ca am shi 13 ani ... ma dau cu masina mai vrei sa ma prinda politzia sa ii zic ca nu am nici acte ...deshi pe unde vrem noi sa ne dam cu ea nu cred ca ne prinde ... dar anyway ... vreau informatzii ... dak se poate plz
soricelu is offline  
Old 04-07-05, 22:07   #5
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Da sigur cum sa nu iti dau informatii. Acestea sunt:
1. Tu esti inconstient
2. Eu nu vreau sa te am pe constiinta

In concluzie PROPUN TOPIC CLOSED
ca nu e prima oara cand se vine cu propuneri de genu
mpa is offline  
Old 04-07-05, 22:46   #6
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"soricelu\"
fara acte ma ... dupa ce ca am shi 13 ani ... ma dau cu masina mai vrei sa ma prinda politzia sa ii zic ca nu am nici acte ...deshi pe unde vrem noi sa ne dam cu ea nu cred ca ne prinde ... dar anyway ... vreau informatzii ... dak se poate plz
la varsta pe care o ai e de ajuns sa te gaseasca conducand......... cine crezi ca te mai intreaba de acte???

bai acum serios, bagati-va mintile inapoi in cap ce drq?? vi s-a urat de viata? terminati cu tampeniile!!! trece timpul asa usor si o sa vedeti ca nici nu o sa va dati seama cand faceti 18 ani si o sa puteti da de permis..... cel mai greu o sa va fie pe la 16-17 ani cand e mai aproape de 18
SERIOS: BAGATI-VA MINTILE IN CAP!!!

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline  
Old 04-07-05, 22:47   #7
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

DeCI ... Langa noi .. este un cartodrom shi ceva pista pe acolo ... unde invata lumea sa conduca .... shi noi vrem sa lasam o masina acolo .. shi cand ne plicti mergem sa mai invatzam shi noi ... dar totusi noua ne trebuie ceva cu acte ... ms
soricelu is offline  
Old 04-07-05, 22:49   #8
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

alexutzu am vrea noi adik yo( sa imi bag mintile in cap) am tata de treaba si cand mai mergem la peste cu masina ( ca face mama crize ca ce o luati prin hatoape si trr lala) si und emai e drum bun mi o da si mie da pe acolo e pustiu yo deja turbez sa imi iau carnet as vrea sa am pe cineva la tara la care sa ma duc (
Alexutzzz is offline  
Old 04-07-05, 23:02   #9
ariel

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Alexutzzz\"
alexutzu am vrea noi adik yo( sa imi bag mintile in cap) am tata de treaba si cand mai mergem la peste cu masina ( ca face mama crize ca ce o luati prin hatoape si trr lala) si und emai e drum bun mi o da si mie da pe acolo e pustiu yo deja turbez sa imi iau carnet as vrea sa am pe cineva la tara la care sa ma duc (
eu conduc singur,pe drumurile publice de la 15 ani.fara nici un fel de suparare,dar poate multi dintre voi nici macar nu stiti pe unde era HALA si PIATA UNIRII,si ce \"BALAMUC\" era pe acolo.
Old 04-07-05, 23:13   #10
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

na ... uita mpa ... sa vezi si tu .... nu vezi ca toti is lafel ? acuma sa fim seriosi + eu vreau perfect legal ... unde se invatza sa conduci acolo vrem sa conducem shi noi (eu+prietenii mei)....so ....alexutzu tu nu prea ai dreptate ... eu sa fiu serios am 14 ani ... da oricum pana la 18 mai sunt 4 ani ... e mult mah ... trece greu .. toata ziua stai pe un scooter borat gandesti ca esti pe bicicleta ...shi iti doresti sa fi la volanul unei masini orice masina ar fi ea .. numai sa mearga
soricelu is offline  
Old 05-07-05, 00:34   #11
Heparu_Boy
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Heparu_Boy's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Chiar daca iti iei masina cu acte tot una este nu ai insotitor in dreapta deci daca te prinde politia puscarie celui de la care ai cumparato plus ca numai vezi carnetu in veci !!!
Si eu am avut in clasa a 7 a un olcit si mi-am dat seama dupa o sapt ce prostie am facut dar azi am luat si eu permisul in mana si am dat o tura prin oras ii altceva sincer !!
Old 05-07-05, 01:04   #12
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

da de unde ... shi vine politzia in cartodrom .. laso balta .... multzi fac asta ...
soricelu is offline  
Old 05-07-05, 01:27   #13
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Dar oricum da-i inainte ca nu tu o sa ai probleme, poate ajungi la o scoala de corectie in cel mai rau caz, iar parintii risca amenda sau chiar puscarie.
Eu cred ca te-au suparat si le-ai spus \"lasa ca vedeti voi, o sa-mi iau masina si o sa conduc fara permis si daca nu fac accident o sa ma prinda politia si sa vedeti atunci ce probleme va fac\"
Old 05-07-05, 10:24   #14
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

mda....
soricelu is offline  
Old 05-07-05, 10:29   #15
driver

Stage 5

driver's Avatar

Ma si eu am luat ieri permisu..yeeeeeee ca sa fiu un pik la subiect eu ma ocup de masini de la 14ani tot pe un aerodrom ma plimbam cu ele,so nu vad ce ar fi rau in asta atata timp cat nu iesi pe strada bafta
driver is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -