05-03-04, 19:11
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Vand Oltcit
Pentru mai multe detalii sunati la 0740137762 - Joe
Pret: 55.000.000 lei
|
|
|
05-03-04, 20:37
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Chiar frumos facut, imi place!
De unde se iau body-kiturile astea? sau le fac ei la comanda?
|
|
|
05-03-04, 20:41
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
In Craiova e o firma - FIRBOCOM - care se ocupa cu asa ceva. De acolo se pot procura o larga gama de spoilere/praguri/eleroane/etc.
PS: preturile nu sunt foarte mari :P
|
06-03-04, 05:21
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
hmmmm..... da ce stie sa faca masinuta asta in afara de look care si ala ma lasa rece? imi da de mancare? imi spala? no offence dar mi se pare exagerat pretul.....
|
|
|
06-03-04, 09:22
|
|
|
Registered
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
06-03-04, 12:27
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Nu e masina mea. Nu-mi sariti in cap, ca nu pot sa va car
Daca e cineva curios, sunati la numarul de telefon pe care l-am lasat mai sus. De acolo o sa aflati mai multe detalii. Sincer sa fiu, nici eu nu stiu mare lucru despre ea. Omu' m-a rugat sa i-o pun la vanzare, eu am facut-o.
Numai bine
|
|
|
07-03-04, 11:18
|
|
|
Registered
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
aha bine mersi mult de info!!!!
|
|
|
07-03-04, 21:01
|
|
 Stage 5
|
MARIAN: Fara indoiala e o masina in care s-au investit destui bani, multa munca, nervi si totodata pasiune. Intr-adevar, pt tine, nu face nimic masina asta pentru pretul ala si intr-un fel te inteleg. Dar gandeste-te ca poate multi altii ar vrea mult sa o aiba. Nu stii ca in toata lumea exista oameni care au o pasiune aparte pentru anumite masini, care poate pentru unii din noi, nu fac 2 LEI: Skoda, Trabant, Oltcit, Dacii1100, Wartburg, Volga si sa stii ca mai sunt multe ???? ! Asa cum tu dc ai avea cateva mii de euro pe care i-ai baga intr-un bmw, asa poate multi i-ar baga intr-un oltcit. E simpla treaba. Si mie imi plac bmw-urile dar sa stii ca dc as avea un M5, fara indoiala ca mi-as lua si un Oltcit si l-as aranja cum as vrea eu si nu l-as lasa dupa aia sa putrezeasca in strada ca o rabla, o data pe saptamana m-as plimba si cu oltcitul chiar dc in garaj ar fi un M5. DE CE OARE ??? PENTRU CA IMI PLACE SI ESTE O PASIUNE. Simplu ca \"Buna ziua!\".
NICIODATA nu mi-am pus o intrebare de genul asta.....\"Oare ce i-o placea lui X la masina Y ???????\" Fara nici un sens. Nu o lua in nume de rau.
|
08-03-04, 03:43
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
zmd eu te inteleg pe tine..... ce am spus eu ca nu inteleg este pretul masinii.... pana la urma cum ai spus tu... ai prefera sa ti-o faci singur ... decat sa o iei deja facuta.... si m-am exprimat asa tocmai pt ca este un pret prea mare ... eu unu nu mi-as lua nu stiu ce bmw daca ar fi prea scump... ca doar nu sunt nebun... asa ca o masina nu o iei daca e scumpa doar din pasiune... ca asa pun si eu la vanzare masina mea cu 10mii euro si astept sa vina un pasionat sa o iaca doar am investit si bani si pasiune si nervi si tot ce se putea...... dar o sa astept mult si bine.... cam asta era ideea mea... no offence eu doar mi-am exprimat parerea si crede-ma ca ca si daca era dacie sau alta masina aveam aceeasi reactie...
|
|
|
08-03-04, 05:07
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
chestia e ca atata timp cat singurele imformatii despre masina sunt niste poze, nu putem stii de ce asta e pretul cerut. E posibil ca sa se ascunda o gramada de bani bagati in motor, interior, muzica,frane, suspensii, lucruri care nu se vad din pozele bagate, si ar fii chiar posibil masina sa fie mai ieftina decat \"ar trebui\"
|
|
|
08-03-04, 07:30
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
08-03-04, 07:43
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Si mie imi place masinutza .. e \"simpatica\" ... si simpla ...spre deosebire de ce hoituri vezi in Constantza masinutza asta arata pe langa ele ca una din F&F fata de una de serie ...
De pret nu comentez nimik ca nu a zis omu ce i-a bagat sub capota ( motor de scania  ) sau ce scule si ate chestii are in ea.
|
|
|
|
|