Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-03-04, 19:11   #1
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Vand Oltcit

Pentru mai multe detalii sunati la 0740137762 - Joe

Pret: 55.000.000 lei
Attached Images

Gabi is offline  
Old 05-03-04, 20:37   #2
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Chiar frumos facut, imi place!
De unde se iau body-kiturile astea? sau le fac ei la comanda?
pimp_lex is offline  
Old 05-03-04, 20:41   #3
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

In Craiova e o firma - FIRBOCOM - care se ocupa cu asa ceva. De acolo se pot procura o larga gama de spoilere/praguri/eleroane/etc.

PS: preturile nu sunt foarte mari :P
Old 06-03-04, 05:21   #4
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

hmmmm..... da ce stie sa faca masinuta asta in afara de look care si ala ma lasa rece? imi da de mancare? imi spala? no offence dar mi se pare exagerat pretul.....
Marian20 is offline  
Old 06-03-04, 09:22   #5
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pai are cazier in care scrie BMW KILLER
mpa is offline  
Old 06-03-04, 12:27   #6
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Nu e masina mea. Nu-mi sariti in cap, ca nu pot sa va car

Daca e cineva curios, sunati la numarul de telefon pe care l-am lasat mai sus. De acolo o sa aflati mai multe detalii. Sincer sa fiu, nici eu nu stiu mare lucru despre ea. Omu' m-a rugat sa i-o pun la vanzare, eu am facut-o.

Numai bine
Gabi is offline  
Old 07-03-04, 11:18   #7
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

aha bine mersi mult de info!!!!
mpa is offline  
Old 07-03-04, 21:01   #8
B12ZMD

Stage 5

MARIAN: Fara indoiala e o masina in care s-au investit destui bani, multa munca, nervi si totodata pasiune. Intr-adevar, pt tine, nu face nimic masina asta pentru pretul ala si intr-un fel te inteleg. Dar gandeste-te ca poate multi altii ar vrea mult sa o aiba. Nu stii ca in toata lumea exista oameni care au o pasiune aparte pentru anumite masini, care poate pentru unii din noi, nu fac 2 LEI: Skoda, Trabant, Oltcit, Dacii1100, Wartburg, Volga si sa stii ca mai sunt multe ???? ! Asa cum tu dc ai avea cateva mii de euro pe care i-ai baga intr-un bmw, asa poate multi i-ar baga intr-un oltcit. E simpla treaba. Si mie imi plac bmw-urile dar sa stii ca dc as avea un M5, fara indoiala ca mi-as lua si un Oltcit si l-as aranja cum as vrea eu si nu l-as lasa dupa aia sa putrezeasca in strada ca o rabla, o data pe saptamana m-as plimba si cu oltcitul chiar dc in garaj ar fi un M5. DE CE OARE ??? PENTRU CA IMI PLACE SI ESTE O PASIUNE. Simplu ca \"Buna ziua!\".

NICIODATA nu mi-am pus o intrebare de genul asta.....\"Oare ce i-o placea lui X la masina Y ???????\" Fara nici un sens. Nu o lua in nume de rau.
Old 08-03-04, 03:43   #9
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

zmd eu te inteleg pe tine..... ce am spus eu ca nu inteleg este pretul masinii.... pana la urma cum ai spus tu... ai prefera sa ti-o faci singur ... decat sa o iei deja facuta.... si m-am exprimat asa tocmai pt ca este un pret prea mare ... eu unu nu mi-as lua nu stiu ce bmw daca ar fi prea scump... ca doar nu sunt nebun... asa ca o masina nu o iei daca e scumpa doar din pasiune... ca asa pun si eu la vanzare masina mea cu 10mii euro si astept sa vina un pasionat sa o iaca doar am investit si bani si pasiune si nervi si tot ce se putea...... dar o sa astept mult si bine.... cam asta era ideea mea... no offence eu doar mi-am exprimat parerea si crede-ma ca ca si daca era dacie sau alta masina aveam aceeasi reactie...
Marian20 is offline  
Old 08-03-04, 05:07   #10
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

chestia e ca atata timp cat singurele imformatii despre masina sunt niste poze, nu putem stii de ce asta e pretul cerut. E posibil ca sa se ascunda o gramada de bani bagati in motor, interior, muzica,frane, suspensii, lucruri care nu se vad din pozele bagate, si ar fii chiar posibil masina sa fie mai ieftina decat \"ar trebui\"
pimp_lex is offline  
Old 08-03-04, 07:30   #11
B12ZMD

Stage 5

ok, mariane mie imi place masina
B12ZMD is offline  
Old 08-03-04, 07:43   #12
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Si mie imi place masinutza .. e \"simpatica\" ... si simpla ...spre deosebire de ce hoituri vezi in Constantza masinutza asta arata pe langa ele ca una din F&F fata de una de serie ...
De pret nu comentez nimik ca nu a zis omu ce i-a bagat sub capota ( motor de scania ) sau ce scule si ate chestii are in ea.
X-Ray-Eyes is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -