Quote:
Originally Posted by THX_OPEL
In primul rand stai prost cu matematica 520+T.V.A=61.88. Mai stai prost si cu alte parti, dar nu-mi dau seama daca despre picioare este vorba sau despre cap. Am vandut 2 lucruri pe site-ul asta si a trebuit sa comentezi la ambele. Preturile afisate sunt preturile de lista ale importatorului oficial de motul in Romania adica Pol distribution srl. Ma indoiesc sa gasesti in magazine motul 300v competition 15w-50 la acelas pret cu al importatorului.
Pentru detalii sau orice informatie legata de lubrifianti nu ezitati sa ma contactati, va voi raspunde cu placere.
|
Mai nene....e problema ta ce ai mai vandut si cine ,ce ti-a comentat....
Daca te indoiesti inseamna ca esti prost informat sau pur si simplu vrei sa pari ...asa..
Eu sunt la al doilea schimb de ulei de cand folosesc Motul 300V 15W50 si il cumpar de la NICK-Racing cu acelasi pret afisat de tine.....de fapt daca ma gandesc mai bine cred ca e mai ieftin la Nick(618K/L).
Parerea mea e ca ,innainte sa afirmi ca vinzi ceva foarte ieftin comparativ cu piata,ar trebui sa stii mai intai pretul pietei.Ar trebui sa-ti dai seama ca sunt cateva mii de persoane care acceseaza acest site zilnic si printre acestia mai sunt unii care nu au doar X ani si viseaza NFS.
Una peste alta eu am pus o simpla intrebare.....eu unul in calitate de client nu as cumpara de la tine acest produs doar pentru ca ar fi cu 1-2 Ron mai ieftin...eu l-as cumpara daca ai avea o gama mai larga de produse pentru ca........sincer chiar nu ma apuc acum sa-ti explic relatia cumparator-furnizor.
Bafta.