am un weber 32DRT la 50USD ;
e complet si momentan este desfacut deoarece a fost curatat;
a fost dat jos de pe renault fuego si daca te intereseaza ti-l pot da fara probleme;
daca doresti ti-l pot si asambla;
pot face rost de 2 Solex orizontale la 100euro; au fost pe dacie de competitie acum multi ani;
am si galeria de admisie pentru solex/dacia 1300; stiu exact ca tubulatura este ok doar la flansele de prindere pe chiulasa mai trebuie ceva sudura (un sudor mai priceput/rabdator ti-o face fara probleme);
daca doresti pot sa-ti fac rost de carburi noi-noute Weber sau Dellorto (cam orice model) din Anglia insa preturile variaza intre 180-400 lire (weber / bucata) si intre 300-600 lire (dellorto / 2 bucati) - foarte scump dar ideea e ca exista;
-totodata pot face rost de kituri de reparatie, orice jet-uri pt carburi, etc, etc.
pot face rost de carburi folosite din Ungaria: dellorto dhla40 sau 45 cu/fara airbox de alfa romeo (150-200 euro / pereche) si weber dcoe40 (pana in 300/pereche); la faza cu Ungaria depinde de ce este pe stoc acolo;
in rest, pentru reglaje la Dellorto/Weber te pot ajuta daca esti prin zona Cluj/Dej; dispun si de 4 manometre pentru reglajul de astfel de carburi si te pot ajuta pt calcularea jettingului la carburi;
de consumat mie imi consuma 10-12 l/100km doua Dellorto DHLA40 pe motor de 1.6 nova
Ciao si daca te intereseaza ceva :
[email protected]