pai....sa stii ca pentru zgomot de toyota o sa iti trebuiasca ceva mai...mult decat o finala TRD...vezi ca vindea cineva finale Magnaflow.....care sunt ''crema'' finalelor dar...nu stiu daca suna bine pe 1.4
pai....sa stii ca pentru zgomot de toyota o sa iti trebuiasca ceva mai...mult decat o finala TRD...vezi ca vindea cineva finale Magnaflow.....care sunt ''crema'' finalelor dar...nu stiu daca suna bine pe 1.4
nu...TRD e tunerul TOYOTA...magnaflow...eh...cu ei e alta mancare de peste...apropo...de ce vrei neaparat TRD...cred ca ai jucat prea mult nfs dar tu nici nu stii cu ce se mananca tuningul asta..
nu...TRD e tunerul TOYOTA...magnaflow...eh...cu ei e alta mancare de peste...apropo...de ce vrei neaparat TRD...cred ca ai jucat prea mult nfs dar tu nici nu stii cu ce se mananca tuningul asta..
nu m-am jucat nfs ma...nu joc asa ceva...vreau trd pt ca vreau trd...am bani sa cumpar daca gasesc...
) ok.... am inteles...pai...vorbeste cu baietii care aduc piese de tuning...cere-le SPECIAL TRD....si cred ca vor intelege...apropo...vreau si eu un filmulet cu un logan cu finala TRD daca iti iei
zgomotul pe care il are supra de serie nu il vei avea tu cu nici un logan cu finala trd...sau remus...sau sebring...sau magna sau orice.....parerea mea....poate daca schimbi de la serpi in jos..si atunci vei avea parte si de o evacuare mai rapida a gazelor..