Referitor la pretz... inseamna ca
REGULI NECONDITIONATE DE POSTAT LA BAZAR - CITESTE !!! sunt de fapt...Optionale,iar cel ce le-a conceput a facut o grava confuzie intre doua antonime
.
In al doilea rand...n-ai 18ani,-ti se pare normal sa deschizi cate un topic identic pe fiecare sectiune a bazarului?...inca n-ai reusit decat pe doua...
Nu stiu la ce te referi cu discutiile contradictorii...TOCMAI afisarea preturilor ar exclude din start orice fel de discutii...
Eu am incercat sa aflu un pretz de la tine si n-am reusit. Decat sa simt ca ma tratezi ca si cum mi-ai face vreo mare favoare acceptandu-mi banii,astazi ma voi duce sa-mi iau din magazin...decat stres,mai bine cateva sute de mii in plus si gata.Asta pt ca am nevoie urgent,altfel e plin ebay si forumurile de afara unde eu am constatat ca vanzatorii au ceva mai multa consideratie.
PS: pe mine (cand sunt in postura de vanzator)ma supara cei care fac oferte lipsite de bun-simt sau incearca a negocia negocierea precedenta,insa eu nu am facut decat sa CER UN PRETZ,sa stiu daca pot apela la numerarul unui amic concitadin cu tine,sau va trebui sa-i trimit suma....care suma....
Numai bine,