nu facem filosofia trimisului de woofere din state... dar informativ pentru cei care vor sa cumpere. se trimit prin air mail nu prin curier rapid ca sa coste mai putzin. pretzul se ia de pe declaratzie nu din catalog, e probata treaba cu un cd player nakamichi care in catalog costa 800 shi io am platit vama la cat era declarat adica 300. la faza cu probatul sa fim sanatoshi wooferul e nou in cutie shi cu garantzie un an data de e-magazin. in alta ordine de idei sa imi aratzi shi mie rezultatele oficiale ale testelor in care wooferul asta de 12.5 inch a batut solo x-ul de 5000W RMS, in poveshti nu prea cred. nu-s fan kicker, le-am luat ca mi s-a parut o afacere buna la banii ashtia in care imi luam un ground zero nuclear pe 12, dar avand in vedere contructzia pe care o fac in mashina shi rezultatele pe care le ashtept cred ca am facut o alegere buna atat pentru SQ cat shi pentru SPL, le pot folosi shi in 4-8 ohm cat shi in 2 ohm. lasand la o parte faptul ca o membrana de 12 inch nu poate sa arunce in aer mare branza...

bafta shi poate ne intalnim pe ceva showri
P.S: eu cu cutiile nu prea am ce face ca imi fac car fit custom cutiile sa aiba lok in mashinutza shi sa dea shi un oarecare efect optic