Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-11-06, 22:55   #1
mask2k

Stage 5

Default cumpar regulator de presiune reglabil dupa calibra

cumpar regulator de presiune reglabil dupa calibra

am inteles ca este montat pe langa rezervor si este pus pe retur , si este reglabil

astept ceva oferte, pret de bun simt
mask2k is offline  
Old 21-11-06, 18:54   #2
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]
Default Re: cumpar regulator de presiune reglabil dupa calibra

pfffff.....am eu ....il dau cu 20 RON dar sa nu mai spui la nimeni.Pentru tine ptr. ca esti pasionat si cunoscator am facut un pret mai special.

Pune si tu o poza cu el ca eu am mai multe modele si nu stiu de care ai tu nevoie.
Old 22-11-06, 20:17   #3
mask2k

Stage 5

gta ai PM de ieri , raspunde-mi si mie te rog
mask2k is offline  
Old 29-11-06, 10:23   #4
mask2k

Stage 5

up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mask2k is offline  
Old 30-11-06, 23:52   #5
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by mask2k View Post
cumpar regulator de presiune reglabil dupa calibra

am inteles ca este montat pe langa rezervor si este pus pe retur , si este reglabil

astept ceva oferte, pret de bun simt
Cred ca-mi tai venele.......omule unde ai auzit tu de regulator de presiune reglabil pus pe retur,ce presiune "reguleaza" ala pe retur???Innainte sa deschizi gura si sa te faci de KK0 ar fi bine sa intrebi si tu pe cineva care se pricepe cat de cat la masini.

Tu nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?????
GTA is offline  
Old 01-12-06, 00:15   #6
ealex

Stage 3

ealex's Avatar

Quote:
Originally Posted by GTA View Post
Cred ca-mi tai venele.......omule unde ai auzit tu de regulator de presiune reglabil pus pe retur,ce presiune "reguleaza" ala pe retur???Innainte sa deschizi gura si sa te faci de KK0 ar fi bine sa intrebi si tu pe cineva care se pricepe cat de cat la masini.

Tu nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?????
normal ca e pe retur. la toate masinile cu injectie electronica si pompa electrica pe care le-am vazut, regulatorulul e pe retur si cat mai aproape de rampa, nu de rezervor. fa o schema pe hartie si o sa vezi ca este si foarte logic.
motivul pt care nu prea se raspunde este acesta: calibra 8v, 16v si turbo au regulatoare simple cu un furtun de aer pe ele care variaza +/- 0.2 bari presiunea pentru a asigura dispersia omogena a combustibilului din injector, indiferent de variatia de presiune a aerului in admisie. (totu pt standardele de poluare si consum, of course)
la 8v (c20ne) are un avantaj: regulatorul nu este prins direct de rampa, ci prin coliere pe furtunul de retur. poate fi inlocuit cu unul aftermarket ajustabil. la 16v trebuie un capacel.

sper ca am ajutat

Last edited by ealex; 01-12-06 at 00:18.
ealex is offline  
Old 01-12-06, 23:42   #7
Gti_Turbo

Stage 5

Gti_Turbo's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

scuze de offtopic dar nu ma pot abtine ! bai nenea gta ! aici omu cumpara ceva si nu cred ca ti-a cerut tie vreo parere ! si stai tu linistit ca are in plus si teorie si practica mai multa decat tine in ceea ce priveste mecanica ! asa ca hai sa revenim la sectiunea de bazar si sa lasam contrele ! care mai de care mai experti in ale mecanicii ! daca vroiai sa-i spui ceva in fata trebuia sa-i dai un telefon nu sa postezi aici ! lasa-ne sa ne vindem si sa ne cumparam produsele ca nu avem nevoie de parerile tale !
Old 05-12-06, 10:30   #8
mask2k

Stage 5

fara comentarii , ca nu au rostu, daca am gresit cu ceva asta e omu cat traieste invatza, iti arat regulator de presiune pus la 5 cmc de rezervor pe retur dar in fine nu mai conteaza, am gasit in alta parte exact pt ce imi trebuie mie si reglabil asa ca bafta!

ps thread closed!
mask2k is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -