Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Reply

Thread Tools
Old 22-08-11, 10:38   #1
profes0rul

Stage 3

Default Dezmembrez Opel Vectra A

Dezmembrez Opel Vectra A 1,8 ( benzina injectie multipunct ) . Orice piesa : mecanica , electrica , interior sau caroserie. Preturi minime. 0722466115 , profes0rul@yahoo.com
profes0rul is offline   Reply With Quote
Old 06-09-11, 09:58   #2
profes0rul

Stage 3

Default Re: Dezmembrez Opel Vectra A

Anunt valabil 0722466115 . Sau masina completa pentru 400 eu . profes0rul@yahoo.com
Old 09-09-11, 22:45   #3
profes0rul

Stage 3

Masina completa pentru numai 400 eu. profes0rul@yahoo.com[/QUOTE] fotografii la cerere
Old 12-09-11, 23:40   #4
Adadu

Stage 4

Adadu's Avatar

Quote:
Originally Posted by profes0rul View Post
Masina completa pentru numai 400 eu. profes0rul@yahoo.com
fotografii la cerere[/QUOTE]

Poze?
Adadu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-11, 16:59   #5
profes0rul

Stage 3

Onesti este la numai 100 km de locatia masinii. Deci, tranzactia este fezabila . Insa cele 140 de posturi ale dvs. sunt mult prea multe si ma gandesc ca de fapt nu va intereseaza masina ci doar sa activati pe forum. In sfarsit, va raspund : masina este completa si functionala . pretul este ridicol de mic deoarece are rugina la praguri si semiaripi spate. Pentru poze si orice doriti dvs trimite-ti un email la profes0rul@yahoo.com. Sau sunati la 0722466115 Multumesc.
Old 16-09-11, 18:47   #6
Adadu

Stage 4

Adadu's Avatar

Quote:
Onesti este la numai 100 km de locatia masinii. Deci, tranzactia este fezabila . Insa cele 140 de posturi ale dvs. sunt mult prea multe si ma gandesc ca de fapt nu va intereseaza masina ci doar sa activati pe forum. In sfarsit, va raspund : masina este completa si functionala . pretul este ridicol de mic deoarece are rugina la praguri si semiaripi spate. Pentru poze si orice doriti dvs trimite-ti un email la profes0rul@yahoo.com. Sau sunati la 0722466115 Multumesc.
Stai linistit, nu-s disperat de posturi, nu imi ridica nimeni statuie pt ca vorbesc mult si fara sens. Ma intereseaza o bara spate si scaunele fata daca sunt cu reglaje lombare si pe inaltime. Nu am fost atent ce-i drept daca ai scris, dar intreb: este modelul berlina sau hatchback? Inmatriculata sau inmatriculabila? Avariata sau doar necesita cateva retusuri unde ai specificat? Eu stiam ca 1.8 e cu injectie monopunct. Nu le stiu chiar pe toate si de asta intreb.
Old 17-09-11, 10:30   #7
profes0rul

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Adadu View Post
Stai linistit, nu-s disperat de posturi, nu imi ridica nimeni statuie pt ca vorbesc mult si fara sens. Ma intereseaza o bara spate si scaunele fata daca sunt cu reglaje lombare si pe inaltime. Nu am fost atent ce-i drept daca ai scris, dar intreb: este modelul berlina sau hatchback? Inmatriculata sau inmatriculabila? Avariata sau doar necesita cateva retusuri unde ai specificat? Eu stiam ca 1.8 e cu injectie monopunct. Nu le stiu chiar pe toate si de asta intreb.
[1] Bara exista , scaunele cerute exista .
[2] Berlina
[3] Nu este avariata. Cateva zgarieturi, atat. Praguri si semiaripi afectate de rugina (stanga+dreapta) niciodata nu se vor numi "retusuri" . La nici o masina, nu numai la aceasta.
[4] Nu este inmatriculata. Se vinde pentru piese sau dezmembrare. Pretul il
consider destul de atractiv si este corect.
[5] Este Motor 1.8 multipunct. Vand masina completa. Daca nu face nimeni vreo oferta concreta in 1/2 luni masina intra la dezmembrare si abia atunci voi vinde repere distincte.
Old 17-09-11, 11:08   #8
Adadu

Stage 4

Adadu's Avatar

Quote:
[1] Bara exista , scaunele cerute exista .
[2] Berlina
[3] Nu este avariata. Cateva zgarieturi, atat. Praguri si semiaripi afectate de rugina (stanga+dreapta) niciodata nu se vor numi "retusuri" . La nici o masina, nu numai la aceasta.
[4] Nu este inmatriculata. Se vinde pentru piese sau dezmembrare. Pretul il
consider destul de atractiv si este corect.
[5] Este Motor 1.8 multipunct. Vand masina completa. Daca nu face nimeni vreo oferta concreta in 1/2 luni masina intra la dezmembrare si abia atunci voi vinde repere distincte.
Daca si cand intra la dezmembrare, vreau cele mentionate in postul anterior. Te rog sa ma ai in vedere.
Multumesc.
Old 25-05-12, 12:23   #9
andrey88

Stage 5

andrey88's Avatar

se mai sezmembreaza? m-ar interesa plasticul de pe bord, dintre cele doua difuzoare de inalte...
andrey88 is offline   Reply With Quote
Old 25-05-12, 12:41   #10
profes0rul

Stage 3

Prefer sa o vand intreaga, pentru piese . Pret nou : 350 euro, negociabil. Adica, se vinde aproape de pomana.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -