Magazin de accesorii auto...Avem toata gama de uleiuri si lubrifianti MOTUL,la cele mai mici preturi...Uleiuri pentru motoare de turatie create special pentru curse auto-moto (circuite F1,raliuri,competitii,etc).
Magazin de accesorii auto...Avem toata gama de uleiuri si lubrifianti MOTUL,la cele mai mici preturi...Uleiuri pentru motoare de turatie create special pentru curse auto-moto (circuite F1,raliuri,competitii,etc).
Anunt valabil numai pt mun Cluj?
Daca nu ceva detalii produse + preturi.
Mersi.
Salutare...nu e valabil numai pentru Cluj...pot sa expediez oriunde in tara,prin curierat rapid...trimite-mi un mail pe adresa unique_auto_performance@yahoo.com si o sa iti trimit lista de preturi pentru tot ce inseamna Motul...Peace out!
ooooo . . . inca un frate de suferinta . . . cat am mai incercat si eu sa vand Motul in Bucuresti . . . ulei super dar nu are piata la noi si din pacate importatoru (stim noi cine) are o politica de piata si de marketing cel putin tembela.
Imi pare rau,dar daca nu apare pe oferta nu am...insa 4100 TurboLight merge si pe motoarele diesel...Cu transportul,nu prea am eu drumuri in Bucuresti...cel mai bine ai iesi daca ai mai gasi pe cineva care sa cumpere ceva sau tot ulei,si sa impartiti transportul...transportul o sa coste undeva in jur de 40-50 lei.Daca te hotarasti sa faci comanda,numai pe mail sau pm,please!Bafta si sa auzim de bine!!