Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-11-04, 14:27   #1
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Vand Dacia 1310 li 105-110cp

Pe cei interesati ii rog sa ma contacteze la curseauto2002@yahoo.com sau sa-mi dea un sms la 0723691731.
Modificari: Viteza maxima este de peste 180km/h, consumul sub 10 in oras si sub 9l la drum mers cam 150-160 constant cu virfuri de 180-190km/h, acceleratia de la 0-100km/h este sub 10s. Are chiptuning (mareste puterea si turatia), evacuare rapida din inox fara catalizator doar o toba finala sport, totul din inox marca BORLA, bujii Bosch cu filet lung cutie cu grup 8:33 cu viteza 5 normala roti 175/13, amortizoare Bilstein linia galbena (mai tari speciale de sport pt Dacia), bare stabilizatoare mai groase. NU m-a batut nici o Dacia cu motor aspirat si nici un Cielo sau Tico foarte rar am fost incurcat de cite o masina straina de mare putere dar eu cred ca sunt masini mult mai rapide decit Dacia si poate unele din masinile pe care le-am intrecut era nu prea bune sau nu prea bine conduse. Intr-una din poze se poate vedea bara stabilizatoare iar in alta evacuarea. Poza cu bordul este singura pe care o am mergind cu viteza mai mare dar maximul a fost mult dupa ce se termina scala bordului si peste 5500rot/min in treapta a 5 a,dar atunci nu aveam o camera digitala la mine iar in poza din imagine portiunea dreapta era destul de scurta si trficul relativ aglomerat.
Data fabricatie noiembrie 2002.
http://autostop.home.ro/auto/dacia.htm
Attached Images

SEBASTIAN is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -