Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-08-04, 21:29   #1
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default De vanzare: B-93-FLR

Masina are motorul de 2.0 original. Nu mai are instalatia de sonorizare. Toate detaliile despre ea le gasiti la sectiunea Masini & Tuning, topicul B-93-FLR.

Autoturismul a costat 2800 E, chitul exterior - 1000 E, vopsitul - 800 E, flanse la roti (30mm) - 50 E, tapiteria plafon - 50 E, flanse amortizoare (F+S) - 110 E, cauciucuri fata + spate - 230 E, amortizoare fata - 120 E, amortizoare spate (Gabriel Red Raider) - 150, volan + schimbator + husa de la schimbator - 50 E. E cam aici s-ar incheia lista pieselor care le-am platit cu bani CASH. Din combinatiile mele au mai fost adaugate urmatoarele: discuri frana (F+S) noi, placute frana noi, filtru benzina, bara intre amortizoare, bielete bara stabilizatoare noi, bascule spate pentru discuri, jambele pt. amortizoare groase (fata), mochete noi porbagaj, bielete directie noi, capete de bara noi, caseta directie impecabila si probabil multe pe care nu le-am enumerat.

Pretul masini este de 4500 Euro.

Gabi: am editat mesajele ca sa apara doar 1
Old 27-08-04, 00:52   #2
ionutdrg

Purtator de cuvant RACING TEAM

Stage 4

ionutdrg's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RACING TEAM BUCURESTI]
[PARTICIPANT CURSE]

salut florica
acum vad si eu ca vinzi masina !!!
cat consuma ? si mai vorbim............
mi-ar sta bine in ea.........nu?
ionutdrg is offline  
Old 27-08-04, 23:44   #3
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

Masina consuma 11 in oras,dupa ce vin de la Craiova pot spune si cat consuma afara,
F_L_R is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -