Vand economizoare FUELMAX, am adus cateva mai demult cand am fost in state si vreau sa scap de ele.. vreau 35$ pe bucata, se poate face si factura (se adauga TVA-ul la pret), la 10 bucati se face o reducere de 10%.
Primele 5 bucati se dau cu 25$ (adica cat am dat si eu pe ele) ca userii sa posteze rezultatele
Sunt si firme care aduc la noi gen dar nu sunt din bucuresti. Eu am un Hyundai H1, motor 2500 cc, pe care am unul si consumul de la 16 in oras si 11-12 afara a fost redus la 8 in afara si 12 in oras, nu cred ca il va reduce asa mult si pe alte masini, de ex pe un cielo a redus cu 1-2 L, dar totusi merita pentru ca in cateva luni iti scoti banii pe el. Am atasat si niste detalii, gasiti si pe net.
Last edited by RoSonic; 08-05-06 at 21:43.
Reason: fara link
faina treaba... dar oare la un ... Opel Astra 1.4i 8 Valve.. care consuma 5-6 afara... si 8-9 oras... cat o sa consume dupa??
adik... e eficient si la cilindree mai mica??
am dat 3 deja.. ar mai fi 2 din alea 5 merge pe orice tip de motor cu injectie / carburator.. eu am observat ca masina trage mai tare cu el pus fiindca e ca si cum ai baga benzina cu cifra octanica mai mare ca ajuta arderea, e face mai eficienta
treaba e ca bucatica aia de plastic ascunde niste chestii care lucreaza la nivel molecular... am mai vorbit cu niste oameni pe tema asta si cica au inceput sa apara din ce in ce mai multe. sa vedem rezultatul, eu astept sa soseasca pachetul
mai exact 2 bucati de plastic cu 2 magneti care scad consumul de bezina, reduc noxele, maresc puterea masini si curata motorul am sa pun zilele astea documentatia completa pentru cei care cred care e o prostie
parca se simte ceva. serios acum... nu am mers prea mult, dar parca parca are un mic avant in plus, si suna altfel motorul... sa vad dupa un rulaj mai mare.