Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Mi se pare o chestie de prost gust.
Prost facuta care nu merita sa te legi la cap cu ea.
Este o teapa de care omul vrea sa scape probabil si cred ca o Dacie de serie e mult mai rapida, iar restul sunt povesti de adormit copii surzi englezi.
|
Intr-adevar,ai dreptate....ti se pare..................
Ca de obicei te bagi in seama cu japca fara a avea un real interes fata de subiectul acestui thread.Thread-ul acesta este de foarte mult timp si nu te-am vazut pana acum sa postezi vreo parere sau impresie sau vreuna din opiniile indelung elaborate cu care ne-ai obisnuit.
Daca te preocupa atat de tare soarta viitorului cumparator poti sta linistit .......din masina a mai ramas motorul+cutia+planetare,o turbina,rotile+flanse si cam atat.......
Dar se pare ca acest post al tau este o reactie la un raspuns pe care l-ai primit de la mine pe thread-ul despre legalele de la Timisoara sau Arad de la sectiunea "curse oficiale".
Dupa parerea mea un gest urat,o incercare josnica si puerila de a te razbuna pe cineva care a avut tupeu sa-ti spuna ce crede despre tine si imaginea de "zana maseluta" in care pozezi ori de cate ori ai ocazia.
PS. Ma bucur ca nu te-ai putut abtine........asta inseamna ca am avut dreptate....."e foame de bani baieti....."
Si cu asta am incheiat orice polemica cu Dl.Sebastian.