Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-02-06, 23:42   #1
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default cumpar piese renault 5

am cautat cu un prieten peste tot prin anunturi pe net si nu gaseste nicaieri \"piese\" pentru renault 5(ma refer la ce are el nevoie).m-am gandit ca poate ma ajuta ..defapt,poate il ajuta cineva si pe el. piesele cautate sunt niste amarate de incuietori pentru usi. e in stare sa ia usile cu totul numai sa faca rost de incuietori. daca se ofera careva sa ma ajute.. 0727 160 969
Old 20-02-06, 03:18   #2
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: cumpar piese renault 5

Quote:
Originally Posted by \"Alex-Rahova\"
am cautat cu un prieten peste tot prin anunturi pe net si nu gaseste nicaieri \"piese\" pentru renault 5(ma refer la ce are el nevoie).m-am gandit ca poate ma ajuta ..defapt,poate il ajuta cineva si pe el. piesele cautate sunt niste amarate de incuietori pentru usi. e in stare sa ia usile cu totul numai sa faca rost de incuietori. daca se ofera careva sa ma ajute.. 0727 160 969
600 euro toata masina
Renault 5 bacara.
1.8 l motoru
125 cp
piele
servodirectie
jante
geamuri electrice

OCAZIE omule.
mutzu is offline  
Old 20-02-06, 13:10   #3
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

frate ,proprietarul masinii mi-a zis ca se gandeste si el sa o vanda.deci.. ce sa mai faca cu inca una ? oricum mersi de propunere,arata bine masina..am vazut poza.bafta la vanzare! ..acum On-topic : nimeni..nimic? ajutati si voi un om ,cu 2-3 piese .
Alex-Rahova is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -