Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-12-05, 14:12   #1
soricel

Stage 4

soricel's Avatar

Default Cumpar Opel Tigra

cam asta e ideea... vreau sa-mi cumpar un opel tigra de preferat cat mai clasic.. motor 1.4 16V sa fie bine intretinut.... ofer pretu pietei...
soricel is offline  
Old 16-12-05, 22:22   #2
TM-84-DMX

Stage 5

TM-84-DMX's Avatar

Member of:
[RR]

Bravo frate,esti pe drumul cel bun!
Ma gandesc k voiai sa spui cat mai stock,nu mai \"clasic\",nu stiu daca exista un astfel d model.Ai incercat cu ziarul k stiu k sunt cateva bucati prin TM .unele arata kiar foarte bine si sunt nemodificate,sau....fa-i o oferta lu' Bogdan poate cadeti la vreo intelegere,stii k el are alte avioane in cap .... celici modificate,motoare turbo,axe cu came,motoare GSi;poate cadeti d comun acord,si o i-ai pe a lui
Desi e cam paradit acum motorul masina arata si merge foarte bine,dovada,timpii scosi la arad.
Old 17-12-05, 00:59   #3
soricel

Stage 4

soricel's Avatar

ce m-ai prins ma... pandarule..

Pai eu o sa vb. cu el sa vad luni la intalnire cum cadem de acord, bine ca mi-ai zis... desii a lui e putin cocosata... si faza cu ziaru sa-l iau maine dimineata si-mi belesc ochisorii.... dar poate mai sunt prin tara pe undeva mai ieftine...

- Copyright 2025 4Tuning -